Her insanda insanlığın tüm durumları vardır. -Montaigne |
|
||||||||||
|
taş kalbin dile gelir ağlarsın döner insana barınırım bağrında bana belki yer verirsin narımdır sanki bir kor.. dondurma olur erirsin muradım alamadım ah bu fani dünyada sürekli değişir ikametim yine konyada seminerim var öyle bir sevinirim gelirsen bayılsam ayılırım el kolanyalı belirsen vebalim taşırsın ey şu sebebim olacak ölür isem bu dünya sanma sana kalacak makul nedeni varmı ayrı yön cihet gezmenin kayası taş gibimiyim ayakta ki çizmenin mücadele eder kader var örsede ağları dişlerimle çözerim kimi ip ile bağları dağların erişilmez zirvesi kadarda sarpsın seni seviyorum bana inan yar musaf çarpsın bu sevdanın eseri tek şu kalp yaralı yürek dolanırım çöllerde başına yemişce kürek baş aktörü misali yerli yapımı bir dizi peşinde gezerim ey sevgili sürerim izi bizi çekemeyen nazarı dokunan utansın kitap gibi okuduğumsun gönlümde yatansın hayatının çöp tenekesi gibi görme beni cebimde taşırım şu son yazılı kitabeni kabirimin taşına işlesin ayrıca biri iri iri döküldü göz yaşım yani tabiri caiz ise ki ey yar burnundan solurum fatiha okursan mesut ve bahtiyar olurum kavuşmamız senin ile yine mahşere kalır halime her melek acır içeri direk alır merakın celbeder sorar isen şu an nerdesin inan bilemiyorum arala gözüm perdesin..
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © demir can, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |