"Sevgi bilmekten doğar." -Mevlana |
|
||||||||||
|
Ben sevda kapısındayım Açılmasa bile Ben arsız ben yüzsüz Çalıyorum kapını Sen sıkı sıkıya kapatmış Duymadın haykırışımı Sen ve yüreğin kaskatı Ben çaresiz umutsuz İzin ver gireyim Üşüyorum donuyorum Yürek pencerendeyim Can evim kalkıyor Ciğerimi yakıyor Çaresiz kapındayım Çalacağım açmasan da Yüzüme kapatsan da Senin ve yüreğinin Açılması için Sıcak soğuk demeden Gecenin ayazında Gökyüzünde yıldızlara Selam gönderdim Sana diyemedim Cesaret bulamadım Cebirin Defteri ; 09,Şubat,2011 ; Altıntaş
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Üzeyir Aydın, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |