Mutlu insanlar tatlı şeylerden söz ederler. -Goethe |
|
||||||||||
|
Karanlığımı içimde aydınlatacak Yüreğime benim gözle bakacak Bu gece bir ses aradım, beni duyacak Çıkılmazlarıma yol açacak Yüreğine yüreğimi anlatacak Bu gece bir el aradım, omzuma dokunacak Bana kucak açacak Yüreğimde derdi alıp atacak Bu gece bir çift göz aradım, aşkla bakacak Ela gözün sezgisi kuvvetle akacak Yüreğimde sevdayı gerçek anlayacak Bu gece ben başka özledim, sen yoktun Karanlığı aydınlatan gözlerin Sessizliği bozacak sözlerin Yüreğime doğan gün umut oldu Bir gece sevilmek istersen, sen gel Ela gözler sevdaya hasretse Yüreğini aşk ateşi yakarsa Belki bir gün yolun düşerse Ben omza dokunacak bir elim Bir gece çıkmaza girersen, sen ara Kulakların seviyorum isterse Dertlerin dökülmek istenirse Ela gözler süzülmek istenirse Ben buradayım seni beklerim Kulaklarına sevdamı fısıldarım Anlatırsın dertlerini ben alırım Ela gözlere sevda ile bakarım Ağlarsan göğsümü sana açarım Omzuna dokunacak bir el Düşerken tutunacak bir el Ararsan ben hep buradayım Yeter ki; Sen üzülme ben üzüleyim Cebrin Defteri; 04,Mart,2011; Altıntaş Üzeyir Aydın
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Üzeyir Aydın, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |