..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli kültürdür -Atatürk
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Arama Motoru

İzEdebiyat > Deneme > Sevgi ve Aşk > Fikri Kaştaş

14 Şubat 2011
Sevgililer Günü Hatırına  
Fikri Kaştaş
Bugün günlerden pazartesi eğitim öğretim yılının ikinci yarıyılı başladı çok şükür. Bir işimiz olduğu için yiyecek ekmeğimizi güzel bir katık ile süsleyip yarabbi verdiğin nimetler için şükürler olsun diyerek sofradan gülerek kalkmak için iyi bir kazancımız var. Evet bugün çlışma hayatına verdiğimiz ara bitti ve iş başı yaptık. Normalde tatil sonrası iş başı yapmak oldukça zordur hani birde pazartesi sendromu diye bir şey varya (gerçi bende öyle bir sendrom yok ya neyse işte) işte bu sebeplerden ötürü işe gitmek zordur ilk gün. Ama bugün çok çok farklı idi. güne oldukça keyifli bir biçimde uyandım

:BBJC:
Sevgililer günü hatırına

Bugün günlerden pazartesi eğitim öğretim yılının ikinci yarıyılı başladı çok şükür. Bir işimiz olduğu için yiyecek ekmeğimizi güzel bir katık ile süsleyip yarabbi verdiğin nimetler için şükürler olsun diyerek sofradan gülerek kalkmak için iyi bir kazancımız var. Evet bugün çlışma hayatına verdiğimiz ara bitti ve iş başı yaptık. Normalde tatil sonrası iş başı yapmak oldukça zordur hani birde pazartesi sendromu diye bir şey varya (gerçi bende öyle bir sendrom yok ya neyse işte) işte bu sebeplerden ötürü işe gitmek zordur ilk gün. Ama bugün çok çok farklı idi. güne oldukça keyifli bir biçimde uyandım.çok şükür bugün de hayattayım, çok şükür çalışmak için bir işim var,çok şükür hem de bu iş vatana millete hayırlı bir evlat yetiştirmek için yapılan en güzel iş, çok şükür bu gün önemli bir gün ve ben bu gün hayattayım ve nefes alıyorum. Bu gün sevgililer günü. durun durun hemen beşeri aşkınız için akşama hazırladığınız sürprizi düşünmeyin hemen. bir zahmet onu ikinci plana koyun. Bu gün sevgililer günü evet ama bugün allah aşkı, peygamber aşkı için sevgililer günü, bu gün dualar edip yaradandan af dilemek için en güzel gün, bu gün dualar ile yaradana en çok yaklaştığımız hayırlı günlerden biri. Onun için bu güne çok neşeli uyandım ben. Bu gün ilahi aşk için sevgililer günü. Gününüz mübarek olsun yaradan dualarımızı izzet-i dergahında kabul ve makbul eylesin inşallah.

Söyleyeceklerim var!

Bu yazıda yazanlara katılıyor musunuz? Eklemek istediğiniz bir şey var mı? Katılmadığınız, beğenmediğiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düşündüğünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazıları yorumlayabilmek için üye olmalısınız. Neden mi? İnanıyoruz ki, yüreklerini ve düşüncelerini çekinmeden okurlarına açan yazarlarımız, yazıları hakkında fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloğa geçebilmeliler.

Daha önceden kayıt olduysanız, burayı tıklayın.

İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.

Yazarın deneme ana kümesinde bulunan diğer yazıları...
Yusuf Gibi

Yazarın diğer ana kümelerde yazmış olduğu yazılar...
En Kızgın Güneş Bile Eritemedi Bizi [Şiir]
Sevgilime [Şiir]
Hadi Gel Bu Gece Rüyalarıma [Şiir]
İşte O Zaman Özlerim Seni [Şiir]
Kulakların Çınladı mı [Şiir]
Bilki Sadece Bir Şiir Kadar Uzaksın Bana [Şiir]
Seyitler Erenler Ulemalar Yürüyor [Şiir]
Ellerine Dokoununca mı Vuslat Olur [Şiir]
Babil'de Ölüm İstanbul da Aşk [Roman]

Fikri Kaştaş kimdir?

yazardan son gelenler

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Fikri Kaştaş, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.