Sevgililer günü hatırına
Bugün günlerden pazartesi eğitim öğretim yılının ikinci yarıyılı başladı çok şükür. Bir işimiz olduğu için yiyecek ekmeğimizi güzel bir katık ile süsleyip yarabbi verdiğin nimetler için şükürler olsun diyerek sofradan gülerek kalkmak için iyi bir kazancımız var. Evet bugün çlışma hayatına verdiğimiz ara bitti ve iş başı yaptık. Normalde tatil sonrası iş başı yapmak oldukça zordur hani birde pazartesi sendromu diye bir şey varya (gerçi bende öyle bir sendrom yok ya neyse işte) işte bu sebeplerden ötürü işe gitmek zordur ilk gün. Ama bugün çok çok farklı idi. güne oldukça keyifli bir biçimde uyandım.çok şükür bugün de hayattayım, çok şükür çalışmak için bir işim var,çok şükür hem de bu iş vatana millete hayırlı bir evlat yetiştirmek için yapılan en güzel iş, çok şükür bu gün önemli bir gün ve ben bu gün hayattayım ve nefes alıyorum. Bu gün sevgililer günü. durun durun hemen beşeri aşkınız için akşama hazırladığınız sürprizi düşünmeyin hemen. bir zahmet onu ikinci plana koyun. Bu gün sevgililer günü evet ama bugün allah aşkı, peygamber aşkı için sevgililer günü, bu gün dualar edip yaradandan af dilemek için en güzel gün, bu gün dualar ile yaradana en çok yaklaştığımız hayırlı günlerden biri. Onun için bu güne çok neşeli uyandım ben. Bu gün ilahi aşk için sevgililer günü. Gününüz mübarek olsun yaradan dualarımızı izzet-i dergahında kabul ve makbul eylesin inşallah.