Yedi iklim dört köşeyi dolandım / Meğer dünya her tarafta bir imiş. -Dadaloğlu |
|
||||||||||
|
SEVGİ MELEĞİME Acılarım sel olmuş,nehirleri taşıyor Miadımı doldurdum,gam ile çile ile Sayısız sıkıntılar,boyumu da aşıyor Tek başıma çırpınmak boş avazdır nafile **Derdim başımdan aşkın,paylaşalım dost kalem **Yarama ilaçmısın,olsa bile meşgalen Yalancı neşelerden,sandım olur başa taç Gerçekler yüreğimi,dilim dilim ederken Anılar acı gerçek,boğmak isteyen kıskaç Hataya düşüyorsun ‘'bundan kime ne''derken **İşte karşıma çıktın,paylaşalım dost kalem **Savaşırız birlikte,olsa bile bin elem Yaramı dost saracak,artık olmam çilekeş Çağlayan göz yaşımı,pamuk elinle sildin Gecelere aldırmam,mutlak doğacak güneş Yıkılmam bundan böyle,beni hep güçlü bildin **İşte karşıma çıktın,paylaşalım dost kalem **Ebedi kalmayacak,birgün sönecek alem Düşündüm de rabbimiz, neden diken yarattı Al gülün değerini, herkes öğrensin diye Akıl verdi batanın, şifasın bulsun diye Çare bulmak dururken,susup oturmam niye **İşte karşıma çıktın,paylaşalım dost kalem **Hepimize yetecek, sevgi saçan meşalen Tülay Polat
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © tülay aslan polat, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |