En güzel özgürlük düşü, hapishanede görülür. -Schiller |
|
||||||||||
|
Ardındaki beni hiç düşünmedin Hani vefasız seviyorum derdin Yalanmıydı söyle yalancı yarim Hayallerimiz vardı gelecek üzerine Gelecek acı getirdi mutluluk yerine Kim avutacak şimdi beni bu halimle Ardına bakmadan gittin yalancı yarim Şimdi gözyaşlarına boğulan benim gülen ise sen Hatıralar uyutmaz beni gecelerde sen Kalbimde sevgi yüreğimde acı beynimde nefretsin sen Çık artık hayatımdan yalancı yarim Bir dost bir arkadaş aradım bulamadım Yaptıklarını kimseye anlatamadım Kendimden kaçtım senden kaçamadım Kalbimi kapattım sana yalancı yarim Unutacağım seni yemin ettim günlerce Hasretini kurşuna dizeceğim gözlerimde Söz verdim bunu yazan şaire Unuttum bile seni yalancı yarim Şimdi sen ağla ben güleceğim yalancı yarim..
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Şeref IŞI, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |