Sanatçı, toplumda uzun çalışma ve çabalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır. -Atatürk |
|
||||||||||
|
Ağaçlar yaprak dökmeye Dolu bulutlar ağlamaya yüz tutmuşken geldin Senin gelişin gönlüme mevsimsiz bir yaz getirdi Görmedik görmek istemedik olumsuzlukları Anlık yaşadık sevgimizi o büyük aşkımızı Aşk olduğunu da bilemedik oyunla başladık Her gecenin sonu seni getiren bir nakliye Her günün bitişi hasretin bıçak dayardı kalbime Birbirimize söylemekten hep kaçındık o kelimeyi Ayrılık soğuk bir yılan koparacak bizi Bir yaz sonu girdin hayatıma Ben çölde kurumuş bir dudak Sen eylül yağmurundaki damla gibiydin Yaz bitmek üzereydi Sonbahar kapıdaydı görmek istemedik Sevgimiz zemheriye yenilmemeliydi Öyle ya biz bir yaz sonu başlamıştık Ama yaz bitti karakış kapıya geldi Önce gözlerindeki yıldız kayboldu Sonra ateş gibi nefesin Bir bitişti bir sondu sonumdu yokluğun İnanmak istemiyordum Kendimi hayalinle avuttum çoğu günlerde Hep bekledim belki gelirsin diye Ama saçlarıma kar yağmaya başlamıştı bile Gözyaşlarım şimdi yağmurla yarışta Neredesin Bir yaz sonuydu girdin hayatıma Sen kaldın yağmur altında ben ise zemheride Şimdi yoksun biliyorum birdaha olmayacaksın Sen o yazda kaldın Ben yazamamakda Şimdi sadece satırlarımdasın Ve sen benim bitmeyen bitmeyecek sevdamsın........
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Şeref IŞI, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |