..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Olgunluğa erişmemiş şairler ödünç alır, olgunluğa erişenler çalar. -George Eliot
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - GECE MAVİSİ

Seyfi Çelikkaya - GECE MAVİSİ
Site İçi Arama:

- GECE MAVİSİ -

SEVGİYE AÇILYAN PENCERE

Başlığa Ne Hacet! (Gülgün Karaoğlu) Yaşam 

Duygular da öğütüle öğütüle helmelendi Kıvam tuttu nihayetinde Ruh özgürlüğüne ha desen kavuştu, Tanığıdır gözaltındaki torbalar, Uyurken akan ve kuruyan gözyaşları şahidindir!

Eşek Gibi Bir Aşktı Bu! (Gülgün Karaoğlu) Aşk ve Romantizm 

Sönüyor gözüm ah O ateşler, Kor iken de yakmadı desem yalan canımı, Şekerim hayat işte bu; Ne korları Ne közleri Aynı potada eritmedik mi?

Nisan Yağmuru... /... Olma (pelin onay) Aşk ve Romantizm 

..yoldan çıktım, sana düşüyorum / kurtarma beni

Alkış Çok Alkışlı Pandomima (Ayşe Keskin) Deneysel 

ey benim his nergisim ömrü dengim özde varlık sebebim İçten irise doluşan kaynak renk ela

Bölüm_666_yalnızız (ege ışık) Modern 

tanrı kadar yalnızdım

Beni Anlatamıyorum Sana... (Zeynep YABANCI) Yaşam 

Sana doğuyorum her sabah ve sana batıyorum her akşam..belki de her kış sana yağıyorum..! / / seni sana soramıyorum..beni anlatamıyorum sana..!

Ütopya (bee_bee) Toplumcu 

... / Dağılsak...bölünsek...ayrılsak...bir başımıza, yapayalnız kalsak...korkmasak. / bee

Şiirsel Tapınmalar Yaşıyorum (Zeliha Gökkan) Modern 

Bilincim düşüm oldu ardından / Düşündüm mutlu oldum

Sev (İl) Miyorsan Fakirsin (bee_bee) Yaşam 

... / Durup da hiç kendini dinlememişsen / Ve hiç farkına varmamışsan / Sev(il)mek için yaptığını/ Aslında her şeyi / Bir hiçsin... / ... / bee

Hercai Menekşe (Zeliha Gökkan) Taşlama (Kinaye) 

KANARAK SU İÇENLERİN AYAĞI SU YOLUDUR

Bir Ölüye (Hascen) Aşk ve Romantizm 

Yaşam ve ölüm arası ince bir çizgidir ya, bir de insan sevdimi kaybetmekten korkar! İşte öyle bir şey.

Namusun Tasası (Hascen) Aşk ve Romantizm 

Sevdaya kelepçe vurmuş namus davalarına...

Herşey Sahte (mahinur alihanoğlu) Başkaldırı 

Sahte duygular, sahte aşklar, / Manasız günler ve geceler... / Yalnız kalıyor gerçekler... /

Mutluluk ve Hüzün (Deniz Katre) Aşk ve Romantizm 

Hüzün dolu bir filmin mutlu sonla bitmesi beni neden üzüyor?.. Ve Şarkılar neden bu denli hakim hayatıma?.. / "Çünkü hüznün ömrü uzun..Mutluluksa ancak bir son olabilecek kadar kısa.."

Teşhislerim Hiç Şaşmazdı Morgların Grisinde… (yeşim kırlı) Garip 

Hastane kapılarında geçti gençliğim… / Ben ilk yardım öpücüğü cahili, / Buram buram kan kokardı ellerim. /

Umut (Çiğdem Narter Birced) Umut 

Umutlar hiç tükenmesin yaşadıkça...

Biliyoruz (bee_bee) Toplumcu 

Sevgili Uğur Mumcu'yu anmak için, yeniden...Katillerine...

YalnızlıĞımın Hayalinde (Hascen) Umut 

İnsan hayal kurmaktan korkar mı?

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.