..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Egoistlerin en güzel yanı başkaları hakkında konuşmuyor olmaları. -Lucille S. Harper
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Leyl

Nurhan Bıdıkoğlu - Leyl
Site İçi Arama:

- LEYL -

can, can alıcı; ancak canını yazılarda verebilenlere

Ela İçin Söylenecek Herşey (Mahmut Uğur Şahinol) Aşk ve Romantizm 

Şimdi kime anlatsam Hayra yorulmayacak bir son bekler herkez Kime anlatsam Kalemimi kalbime saplar.

Eylül Vurur Sırtımdan / Gitme... (İmdat Özcan) Bireysel 

Ağular yudumlayım / gitme / Çıkmazlar adımlayım / gitme...

Yüreğine Ne Kambur Ne Çıbandım (Dervişe Güneyyeli Kutlu) Aşk ve Romantizm 

Yüreğine ne kambur ne çıbandım / Aşk’tım, aşk’tan öte / Aştım kilometrelerce mesafe / Bir sana varamadım...

M Teorisi (kemal pismisoglu) Fizik 

herşeyin bilimi olarak bahsediliyor. Ya da teklik teorisi. Dejavu'yu açıklıyor. neler neler yapıyor

İçimi Çizip Giden (ELCiN ORHAN) Başkaldırı 

taş gibi / musalla gibi bir kadının ellerinden tut / değiştiğin tüm güzelliği / mor bir sevda ile / yatağı, yorganı da yut

Sevgilinin Yıkanmamış Günceleri - 1 - (Bürran) Aşk ve Romantizm 

sesin / şurada bir kayıktan bana yansıyan şarkı / sanki soğuk bir düş denizinden dönmüş gözlerle gelip

Özgürlük (Dilvin Çetinbağ) Özgürlük ve Eşitlik 

Size kendi içinizdeki özgürlükten bahsedebilirim, dış etkenlerle yaşatmaya çalıştığınız bedeninizin özgürlüğünden değil!

Şarap / ve Nihayet Gelen İkinci Özgürlük (Nesrin Göçmen) Bireysel 

Ve nihayet gelen ikinci özgürlük… Saydam, bombeli bir göğüste Dudakları bekleyen sihir, Belli ki dünü getirecek Diri bir bedenin yorgunluğunda…

Bir dosta sesleniş (Seynur İnal) Bireysel 

Bilirim, dağlar dayanmaz acına. / Bu çileyi, tek başına taşıma. / Dostluk, arkadaşlık, insanlık adına / Feryâdını böl ver, yarısı benim. /

Tanrı Yazar Olmalı (Atilla Güler) Bireysel 

Güneşin Kızı (ARZU MUMCU) Bireysel 

Ben Güneşin kızı; / Ellerimde ümitler kıpkırmızı

İklime İnat Hayaller (Fatma Erdogan) Bireysel 

Şair Demişler Adıma (Archaeopteryx) Bireysel 

Lal olmuş dillerim konuşamaz,/ Dahası asla yok bunun !/ Gönül parelenmiş kavuşamaz,/ Yazarım yavaş, yavaş...

Düzenli Hayat (KORAY KARAMANLI) Bireysel 

Ve her gece mutlaka senin için, / En az bir defa ağlıyorum. /

Temelsiz Odalar (Fatma Erdogan) Bireysel 

Abaküste Boncuk (Tayyibe Atay) Bireysel 

Oraklanmış bir deniz.; / Kumlar ve martı kanatları... / Midyedeki giz... /

Çiyli Penceremden Gidince Gülüşün... (levent özgür) Bireysel 

çiyli penceremden gidince gülüşün....

Yalnızlık (Kâmuran Esen) Bireysel 

Bilir misiniz, / İğne atsanız yere düşmeyecek / Bir kalabalıkta yalnızlığı? / Hiç yaşadınız mı, / Başkalarının yanındayken / Anlatılmaz,anlaşılmaz yal

Bir Balığın Kuyruğuna Takıldı Düşlerin Zamanla Sevişmeleri (Atilla Güler) Bireysel 

bahçelerde saklandı çocukluğun çırılçıplak sevdası / bir elma çaldı ağaçtan irade

Hayallerimizdi (Levent Ümit Temiz) Bireysel 

Onlardı bizi yaşatan /

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.