..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Herkes aynı notayı söylediğinde uyum elde edilmiş olunmuyor. -Doug Floyd
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - mahinur'un seçtikleri

mahinur alihanoğlu - mahinur'un seçtikleri
Site İçi Arama:

- MAHINUR'UN SEÇTIKLERI -

Hüznün Bıçakları (mahinur alihanoğlu) Bireysel 

Ben severken, aşk çekişiyor ecelim, / Hayat değil ölümmüş sevmek... / Yanmakmış yürek cehenneminde... / Çiçekleri zakkummuş aşkın... /

Laleler (ilker uğurlu) Aşk ve Romantizm 

Gülüyor Muydun? (AHMET ÜNAL ÇAM) Garip 

Gülüyor muydun,mutlu muydun ayrılıktan? / Yoksa son anda bir hüzün, / bir acı uğramış mıydı bakışlarına ? / Kararsızlık hissettin mi adımlarında, /

Yaprak Dökümünün Habercisi (Ali Çapan) Pastorel 

Eylülü ben çağırmadım / Güz koluna taktı o getirdi / Sözleşmiş gibi hüzünle / Üçü birden çıktı geldi. /

Kandırdım Kendimi! (BİLAL COŞKUN) Pastorel 

Bir papatya resmi çizdim, biraz irice! / Yapraklar ekledim; sayısını bilemediğim,

İstanbul yanıyorrrr! (BİLAL COŞKUN) Anı 

İstanbul ve yüreğim birlikte yanıyordu yeşilgözlerinde!

Benim Derdim... (Seda İlke KILIÇ) Aşk ve Romantizm 

bitenin ardindan yazmak sayfalari yeniden açmaya benziyor / herkes kurtulmak isterken ben çekmeyi seviyorum derdimi

Ufaklık... (Seda İlke KILIÇ) İlişkiler 

Spinoza der ki “sevginin derecesi ölçüsüz sevmektir”… Öyle midir sizce de? Ölçüsüz bir şey olur mu?

Sınama Beni (Tayyibe Atay) Aşk ve Romantizm 

bir gülüş gibi düşer yüzün / kederli yanıma... / uzanıp öperim gamzelerini / sakın / “hayal” deme bana... / / ağzım dilim yok / yok dudaklarım .... / yok şiir yazan kalemim... / gerçeklerimi hiç söylemedim ki sana / nerden

Yüreğimin Şifresini Sakladım Aşklarımın Her Bir Hücresine (Orhan ELLİSEKİZ) Bireysel 

Kimse ortak olmasın diye, / Öptüğüm bütün dudakların cümlesine / Yüreğimin şifresini sakladım / Aşklarımın her bir hücresine... / /

Seni Seven Yüreğime Bir Umut Ver (PELİN KARCI) İlişkiler 

Kendimi geceye vurduğum bir zamandı... Yürek sızlatan yağmurlar yağıyordu gözlerimde... Ben ne zaman senden gitsem, sen usulca yanıma sokulup hatırlatıyordun kendini... Kim kopardı bizi bizden diye soruyorduk şiirlerde.... Yanıtını bulamıyorduk...

Usta Gerek (ali kaybal) Tasavvuf 

Her ne olursa kendinde keramet gören gafil, / Asıl olmadan gölge düşer mi yere.........

Yalnızlık (Kâmuran Esen) Bireysel 

Bilir misiniz, / İğne atsanız yere düşmeyecek / Bir kalabalıkta yalnızlığı? / Hiç yaşadınız mı, / Başkalarının yanındayken / Anlatılmaz,anlaşılmaz yal

Bir Akşamın Yalnızlığı (mahinur alihanoğlu) Aşk ve Romantizm 

Denize açılma cesareti göstermiş ama yüzmeyi bilmeyen, / Bir o kadar da boğulmaktan korkan ve küreklerini , / Köpekbalıklarıyla savaşırken kaybetmiş... /

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.