Şiir, seçmek ve gizlemek sanatıdır. -Chateaubriand |
|
||||||||||
|
giden ben degilim ama giden birakmadi arkasinda bir sey birakan ben oldum yine her zamanki gibi giden degil aslinda kalan kötüdür yerinde, kaldigi yerde derdim sen degilsin ki gülüm sen kendini sansan da sebep diye ben seni degil istegimi özledim... askimi sana degil arzuma verdim.. sen benden bir sey almadin; ben sana biraktim.. gönlünden kopan misali benden kopan da bu oldu iste sana parçami biraktim bir daha çikmayacak, bende olmayacak olan parçami derdim sen degilsin be gülüm derdim kendim... derdim ben... derdim arzum... ahh ne kadar sansliyim!.. birakan benim parçasini bir gün bakip bakip üzülecek bir sey birakmadin senden bana sen üzül.. ne de olsa ben limitimi doldurdum.. her erkek yeni bir roman demek hayat demek roman ciltlerinden ibaret ben senin romanina daha yeni baslarken sen degil, ben degil, dünya bitirdi romani bitenin ardindan yazmak sayfalari yeniden açmaya benziyor herkes kurtulmak isterken ben çekmeyi seviyorum derdimi derdim sen degilsin be gülüm derdim kendimle... ben asik da degilim ama sen gel bi de bana sor ne oldugunu neyim oldugunu sensin... gözlerimin parlayan isigi, hayatimin dermani, sevgimin fermani, kalbimin ahi, canimin canani, arzumun en dibi, sensin! hep sensin.. beni yakmadan da yaktin... derdim sen degilsin.. derdim istegim.. seni istiyorum! benim de derdim bu iste!... S.Ilke KILIÇ 05,12,2003-20:26 Istanbul
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Seda İlke KILIÇ, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |