..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
"Küle değil, ateşe üflemelidir." -Divanü Lügat-it Türk, Savlar
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - kağıt gemi

KEMAL CAN - kağıt gemi
Site İçi Arama:

- KAĞIT GEMI -

yok

İçimi Çizip Giden (ELCiN ORHAN) Başkaldırı 

taş gibi / musalla gibi bir kadının ellerinden tut / değiştiğin tüm güzelliği / mor bir sevda ile / yatağı, yorganı da yut

Çevre Temizlik Operasyonu (Aydın Öztek) Kent 

Beyoğlu’nun arka sokakları… Bütün azınlığın olduğu yer… Bütün yasadışılığın tek çatı altında olduğu yegane yer. Travestisiyle, tinercisiyle, kaçakçısı ve mafyasıyla, Beyoğlu… Ve diğerleriyle…

Teyel (Nesrin Göçmen) Bireysel 

Kalan tek bir iz, / Saçların ışıltısında, / Bir taraklık zaman ki....... / O da yalan. /

Aşk Çok Beklemiyor (Atilla Güler) Bireysel 

eski bir senaryonun baş kahramanı / saymakta limanda gemileri / /

Savaş Belası (Aşık Çağlari) Halk 

Bir çocuk ağlıyor nerde anası? Sargı tutarmı dost savaş yarası? Bütün insanlığın gönül duası, Susmalı silâhlar savaş belası...

Can Acısı (Levent Ümit Temiz) Halk 

Kalmadı gücüm şu dünyanın yarasını sarmaya

Fatma Nine'nin Şiiri - 3 (Kâmuran Esen) Halk 

Mudurnu ağzıyla yazılmışır.

Ağlamıyorum (ELCiN ORHAN) Başkaldırı 

Mecnun’da olsa artık aşk diye geleni tanımıyorum / adı kader, adi bir yalanla teselli de olmuyorum

Korkuluk (ELCiN ORHAN) Bireysel 

Kaçabilirsen Kaç.... /

Artık Hiçbir Şey Bildiğimiz Gibi Değil (ELCiN ORHAN) Bireysel 

kelebek demiri büküyor / sevda artık bildiğin gibi değil

Mühürlü Dudağımın Sana Ait Yanı (yeşim kırlı) Garip 

Yeniden yabancısıyım ezbere bildiğim senin / Beşinci mevsimde bitti diye bu düş / Takvimden kovulmuş bir tarihe gömüldük…

Tüketiyorum Ömrünü Kelebek Yüzmelerin... (yeşim kırlı) Garip 

İç acılar toplamımı aşmadan yenilgilerim çekip gitmeliydim, Çekip gitmeliydim!

Cehennem (ali kaybal) Yeraltı 

Her nefis kendi ateşini bedeninde gizleyip götürüyor,

Via Crusis (ÖzgeCan) Yeraltı 

___ İnanma tatlım, martılar bu yalanı her vapura söyler____

satürn (orphan) Modern 

mücbir sebep halleri dışında.....

Ey Hayat,ben Hiç Senin Olmadım Ki! (Orhan ELLİSEKİZ) Başkaldırı 

Ey hayat,/ Sen ki, / Mahşeriyet-i zemheri! / Bir bardak suda kopan fırtına, / Tahtı payidar olamayan Kanuni /Yıkışımlar arasında bocalayan koca çınar ağacı...

Seni yağmurlarla öpüyorum (Birkan ASKAN) Aşk ve Romantizm 

Kent susuyor geceye, Yalnızlığı içeriye almıyorum, Seni düşünüyorum, Sensiz yapamıyorum, Okuyorum bana bıraktığın her kelimeyi, Seni bıraktığım yerde arıyorum....

Sonbahar (ilknur) Aşk ve Romantizm 

KURUYAN YAPRAKLAR BENİ ÜZMÜYOR / TEKRAR YEŞERECEĞİNİ BİLDİĞİM İÇİN / BULUTLU GÜNLER HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL / ARKASINDA GÜNEŞ OLDUĞU İÇİN / YAĞMURU SEVİYORUM,BEREKET OLDUĞU İÇİN...

Sahi Siz Kimsiniz? (Nilay Aksu) Sevgi ve Aşk 

Sahi siz kimsiniz söylesenize? Bir bankanın genel müdürü? Çocuğunuzun annesi? Anne babanızın büyümeyen çocugu? Patronunuzun eli ayağı?

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.