..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Her şey ancak sevgiyle satın alınabilmelidir. -Andre Gide
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Dolunay

Yeşim Şahin - Dolunay
Site İçi Arama:

- DOLUNAY -

İlk Kez Açıyorum Gözlerimi. Elimi Tut (murat) Unutulamayan Dönemler 

içtenlikle

Yağmurun Getirdiği (Deniz Katre) Sevgi ve Aşk 

Yağmurun kimyasına dair bir hikaye bu.. Her hikayede aşkı arayan bunda da bulacak aradığını..Yok bulamadıysa eğer tatmamış henüz demektir, söylemek icab eder: Aşk.....

Bir Zamanlar Aşk Vardı (Atilla Güler) Bireysel 

kim değiştirdi masalları

Cam"dan Çocuğa Can"dan Satırlar… (ÖzgeCan) Anılar 

İşte bu yüzden.. ne zaman yağacak olsa yüreğinin bulutları… yağmurunu kok bana. Ben, dokunmaya çalışırım yalnızlığına, en nemli yerinden…

Gitmelerimde Ayak İzlerin Var (Orhan ELLİSEKİZ) Aşk ve Romantizm 

Gitmelerimde ayak izlerin var. / Geri dönüşlerimde, / Serçe yüreğinin çırpınış sesleri...

Bayramınız Kutlu Olsun Sevgili Bozcaadalılar (SÜLEYMAN GÜNER) Öyküsel 

Kasabanın tüm gece tükürdüğü / Günahbakanların / Kabuklarını süpürür Vahit / Gece yarıları Adanın dışına. / Yakar Kaptan, / İki araba, kırk çuval, kırk kişi sığdırır / Küçücük bir takaya / Umut taşır en karamsar havalarda bile / Bastırsanız iki bu

O en güzel yankılı sokak çorak (Bozcaada anıları) (SÜLEYMAN GÜNER) Anı 

Ne kiracılar gördü yanımızdaki cumbalı ev / Eşiğinde az oturmadık yaz akşamları / Az evcilik oynamadık önünde komşu çocukları / Bizim kapımızı da açan o büyük anahtarı / Az ödünç alıp takmadım yine yerliyerine / Ne çok ağlamıştık Astsubay kızlar

Sen...Son aşkım sen.. (Nesrin Gocmen) Aşk ve Romantizm 

Sonbaharımda yoldaşım, / Yaşadığım sürece son aşkım, / Tek seveceğim olacak insan...

Gülen Gözlerimi Geri Verebilir misin? (ebru) Sevgi ve Aşk 

“Seviyorum” yazıyordum; yetmiyordu... “Özlüyorum” yazıyordum; dolmuyordu... Tüm imla kılavuzlarını çöpe atıp; “bdkjadjıdaDHŞWD” yazıyordum; anlamıyordun...

Satıyorum! (ebru) Yüzleşme 

Evet... Satıyorum... Yok mu arttıran... Üç... Beş... Hadi ama... Bu çok fonksiyonlu kalbe sahip olmak istemez misiniz... Bakmayın öyle gözümün içine... Tamam... Tamam... Üstüne ben para vereceğim... On... Yirmi... Yüz... Yok mu alan... Hadi ama... Sahibin

Bilemedin Sevgili! (ebru) Sevgi ve Aşk 

Hiç olmadığın kadar yoktun hayatımda ve belki yaşadığım bir hayat bile yoktu.

A001 - Aşk'a Tutsak Gülüşlerim (Kibar TAVASAV) Aşk ve Romantizm 

Dudaklarını içtiğimden beri , Küpeştesi çatırdamış bir gemiye döndüm , Su aldım içime , Balıkları aldım , Yosun gözlerini , Narin ellerini , Saçlarını aldım , Bunlar da yetmedi, aşkını da aldım, Şimdi AŞK'A TUTSAK GÜLÜŞLERİM,

Bahar Vakti (HASAN OKAY TUNCAY) Sevgi ve Aşk 

Zamanın cenderesinde bir anlık bahar vakti. O an, aşık olunan an.

Ada (HASAN OKAY TUNCAY) Bireysel 

Ada misali gönlümüz, fırtınalı denizler ortasında...

Sen Benden Gittin Gideli (PELİN KARCI) Sevgi ve Aşk 

Sen benden gittin gideli, ben de gittim kendimden... Nerde unuttum yüreğimi?....

İlahi Anlar (A.Latif İRVEN) Düşler 

Sen kutsal kitapların sözünü ettigi kadın. Sen doyumsuz tatların kaynagına sahip kadın. Sen, dudakları ölümcül öpüşlerin mahzeni kadın.

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2025 | © Eser sahipleri, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.