..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
"...öyküyü yazan bilge, beşinci ya da altıncı göbekten kral torunu olduğumu ortaya çıkaracak şekilde belirleyebilir soyumu." -Cervantes, Don Quijote
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - "İçimde Şiir Dolu Bir Mezarlık"

Hasan Sami EMIROGLU - "İçimde Şiir Dolu Bir Mezarlık"
Site İçi Arama:

- "İÇIMDE ŞIIR DOLU BIR MEZARLIK" -

Siir

Veda Şıırlerı (2) (Ertan Akyüz) Aşk ve Romantizm 

Gözün Çıksın Tv (Kâmuran Esen) Başkaldırı 

tv'deki , insanları uyutan, uyuşturan programları şiddetle kınıyorum.

Sevgili (İrem Algan) Aşk ve Romantizm 

Sen beni bırakıp gittiğinden beri.. Sevgili neden bıraktın beni?!..

Mavi Kelebek ve Kırmızı Kedi (A.CANN) Yaşam 

Ukrayna'da Mavi Kelebek, Kırmızı Kedi ve Zaman.

Senin yerine sevdim! (BİLAL COŞKUN) Pastorel 

Senin gözünle gördüm ve senin yüreğinle hissettim aşkı........

Vahşet (Canan Mumcu) Toplumcu 

bilinmezlik yanıbaşımızda / bir melodi hafızalarda / dehşet ve acının söylevi / ağıtlar yakın............

Hasret Kuşu (Tayyibe Atay) Özlem Şiirleri 

Savaş da çıktı işin kötüsü / Tutup şimdi IRAK ’A gitsem /

Savaş Belası (Aşık Çağlari) Halk 

Bir çocuk ağlıyor nerde anası? Sargı tutarmı dost savaş yarası? Bütün insanlığın gönül duası, Susmalı silâhlar savaş belası...

Aralık Kalbim (Nurhan Bıdıkoğlu) Bireysel 

Çiğnenmiş ve ıslak; duraksız bir kaldırımda / İçim yeni bir şey öğrenir birkez daha: / Kavuşmak, ayrılmaya ayırtılmış bir bilet sadece.

aşk ki... (emre gümüşdoğan) Aşk ve Romantizm 

ya da gitme kendini unutup unutup da içimde / gövermiş peynir rakı tadında / süz mavileri mavilerden / güneş ektiğimiz tenlerden / süzülen terler adına / bölüştüğümüz ekmeğin şarabın hatırına /

Ne Desem! (Tayyibe Atay) Özlem Şiirleri 

Neden eteğimi kesmedin?

Bir Savaş Düşündüm / Vazgeçtim (Kâmuran Esen) Toplumcu 

/ Bir savaş düşündüm / kan bulaştı beyazlığına kar’ın. /

İzler (Aysel Erdal) Bireysel 

Hayattaki yaşanılanlar insana tecrübe kazandırır.

lisan (ersin sert) Dil 

lisan tükceyi gercekten hakkını verenler için biz bu vatan için yaşıyorsak elbette türkcemizide o şekilde yaşmaya ve yaşatmaya ögrenmeye calışacagız

Çapraz (Tayyibe Atay) Sürrealizm 

İnsan aşkı unutup / Taş çiçek açınca...

bilirmisin !!! ? (göktuğ arslan) Başkaldırı 

bilirmisin !!! /neler yaşadığımı, nasıl geçti iki gün? /kulağım telefonun zilinde /başımda ağrılar /ne böyle zillet gördüm / ne böyle illet /ne bu kadar aşağılandı duygularım

Hüzünlü bir sonbahar günü (Canan Mumcu) Yaşam 

Ruhlar süzgün , gözler yaşlı / Hüznün melodisinden. / Dalgalar kayalıkların davetinde....

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.