Repertuar Çalışması... Devam...
(Gültekin BAYIR) 23 Nisan 2005 |
Unutulamayan Dönemler |
| |
Onun senin kucağına, seninde onun yanağına yabancı olduğun; kötü tasarlanmış bir parkta bir kereliğine ve sadece on beş dakikalığına iki buçuk yaşında bir kız çocuğunu öpüp koklamaktır aşk. Bir on beş dakika daha kokusunu alabilmek için kalan ömrünü verme |
|
Bir Garip Aşkın Mektubu
(Gültekin BAYIR) 18 Nisan 2005 |
Suçbilim |
| |
Sana zümrütlü saatler değil keyifli günler vaat ediyorum. Sana pahalı giyinmeler değil, paha biçilmez soyunmalar vaat ediyorum. Sana aklını başından almayı değil aklımı sana vermeyi vaat ediyorum. Sana sendekilerle bendekileri birleştirip daha varlıklı ol |
|
Yapabileceğinin En İyisini Yapmamak...
(Gültekin BAYIR) 18 Nisan 2005 |
Sevgi ve Aşk |
| |
15 dakika önce msn Messenger’da.
Erkek – Oğlum bana biraz müsaade. Yazım geldi yazacağım bir şeyler.
Daskalos – Tamam. Ama bitince gönder.
Erkek – Tamam yollarım.
Daskalos – Bekliyorum.
|
|
Şiirimsi.
(Gültekin BAYIR) 12 Nisan 2005 |
Garip |
| |
Ben /
Tahminen /
Karanlığa bir adım /
Mesafeden |
|
Öylesine
(Gültekin BAYIR) 17 Şubat 2005 |
Yüzleşme |
| |
Gayesiz geçen bir gece daha işte. |
|
Karanlığın Küçük Kahverengi Lekeleri.
(Gültekin BAYIR) 12 Şubat 2005 |
Yüzleşme |
| |
Beni bilindik anlamda kötü, polisiye, akademik ya da başka herhangi bir suça ya da basitliğe itmeyen ve benim dışımdaki bireylerin ise ancak benim iznim olan kadarına ve izin verdiğim müddetçe tanık olabildiği karanlığımın kişisel manifestosu yazılacağı g |
|
Soru
(Gültekin BAYIR) 7 Şubat 2005 |
Deneysel |
| |
3 gün önce
Yolun atla gelinebilecek kadar düz olan kısmı bitmişti. Orta yaşlı tıknaz adam atından inip yolluk dolu çantayı omzuna astı. İyi yürekli bir adamdı, atın köye geri dönmesi için kabasına bir şaplak vurmak dahi içini burktu bir parça. Yürümeye |
|
|
Ben şiiri nedense sevemedim. Bunun nedeni Neruda'yı anlamamış olmam mıdır , yoksa Cemal SÜREYA' yı kıskanmam mı bilmem ? Ama bildiğim birtek şey var tüketemiyorsanız sevmiyorsunuz. Hiç bir kadının gözlerine bakarak okuyamadım ki ben bir şiiri... Ama hep içimden geçirdim.
|
20.06.2006 05:35:38
|
Günlük tutmak mı? Neden olmasın? |
| |
"Bugün Böyle Başladı..".
Yukarıdaki mesaj hazır geldi bakalım gerisi nasıl gidecek. Ama günlüğüme bu özelliğin konması iyi olmuş insanın gidip gelip burayı takip etmek için bri nedeni daha olmuş akıl edenin aklına, yapanın ellerine sağlık diyerek başlamak istiyorum...
Sevgili günlük :) Güzel şeylerin arifesinde olduğum gibi bir hissiyatım pek yoğunca bu günlerde. İnşallah sükutu hayale uğramam. Şimdilik bu kadar...
GÜltekin BAYIR |
|
|