..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
"Anka kuşu gibi yalnızlığı adet edin! Öyle hareket et ki, adın daima dillerde dolaşsın ama seni görmek olanaksız olsun." -Fuzuli, Leyla ile Mecnun
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Ecem
Ecem - Gecenin Ayak Sesleri
Site İçi Arama:

Ana Sayfa
  Bitti. (Ecem) 7 Aralık 2009 Aşk ve Romantizm 

"Hiç" Olmayan Sen (Ecem) 7 Aralık 2009 Görsel (Resimli Şiir) 

Karanlığın Döküldüğü Yer...

07.12.2009 22:26:14 Geçmişin İzleri 

Açtı güneş, güneş açtı. Sokaklar yıkanmış geceden, Güneş saklanmış bir bulutun arkasına, o çok uzakta dağ diye bilinenin ardına Tebessüm ediyordu Aralık'a inat. Okula gidenlerin telaşlı yürüyüşleri, işe yetişmeye çalışanların otobüs şoförlerine söylenmeleri... İstanbul bugün yine aynı, Hep aynı. Çıkıyorum evden, kafamda düşüncelerle dolu bir dünya ile birlikte yol alıyorum. "Hoşçakal!" dedi annem. Duymadım, görmedim, hissetmedim, Yaşamadım ben aslında bugün. Yola koyuldum, Birbirlerine sımsıkı sarılmış ağaçların dalları Aralarından geçiyorum Bilinmeyene doğru Okul yolu.

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Ecem, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 14:01:31