..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Yanlış sayısız şekillere girebilir, doğru ise yalnız bir türlü olabilir. -Rouesseau
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - derya eğilmez
derya eğilmez - penceremden
Site İçi Arama:

İnceleme
  Haliç`te Yaşayan Simonlar (derya eğilmez) 30 Ekim 2010 Toplumsal Olaylar 

Haliçte yaşayan simonlar gibi bu ülkede yaşayan simonlar var ise Hanefi Avcı nın gösterdiği cesareti gösterip tüm bildiklerini açıklamalıdır.

Referandum Sonucu Umarım Ülkemiz Kazanır (derya eğilmez) 13 Eylül 2010 Politika 

referandum sonucu ne evetciler ne hayırcılar kazandı,kazanan akp hükümeti oldu

Haydi Başörtülüler Okula (derya eğilmez) 5 Ekim 2010 Eğitim 

başı kapalı olduğu için yasa ile verilmiş okuma hakkı elinden alınan kızlarımızın bundan sonra okuma haklarına kavuşacağını ümit ediyorum.

Alevi Öğrenciler Din Kültürü Derslerinin Neresinde (derya eğilmez) 27 Aralık 2010 Toplumsal Olaylar 

Bizler, yüzlerce yıldır bu topraklarda Alevi,Sünni,Kürt,Ermeni,Yahudi,Türk birlik ve beraberlik içinde yaşamış, kız alıp vermiş, birbirimizin cenazesine,düğününe,sünnetine,bayramlarına iştirak ederek, gönül ilişkilerimizi sürdürmüşüz.

Başörtülü Vekil Tartışmaları (derya eğilmez) 24 Mart 2011 Politika 

Başörtülü bayanlar meclise gerçekten girebilecek mi?Partiler başörtülü bayan adaylarına nasıl bakıyor?Tüm bunların artık netlik kazanması gerekir.

penceremden

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © derya eğilmez, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 16:36:56