Yazar Tanıtımı | Sinemayı ve edebiyatı bir eğlence aracı olarak değil, evrenin içinde binbir ruhu barındıran sisli bir aynası olarak gördüm ve halen de öyle görüyorum. |
Yazısının Özellikleri | Klasik ve kült filmleri psikanalitik kurama bağlı kalarak yazmaya çalışıyorum. En etkili tarzın sadelik taşıyan derinlik olduğunu düşünüyorum. Edebiyat yazılarımda sinema yazılarıma göre daha sade ve doğrudan bir dil kulanıyorum. |
Edebi Etkiler | Marx, Freud, Kolker, Kafka, Dostoyevski, Rilke |
Benzer Yazarlar | Robert P. Kolker, Roy Armes |
Özgeçmiş | 1999'da Evrensel Gazetesi'nin gençlik ekinde ilk yazısı yayımlandı.
Sinema ve edebiyat yazıları ile şiirleri Afrika Gazetesi, Akatalpa, Ayna İnsan, Arkadaş, Ayna İnsan, Ayraç, Basad, Berfin Bahar, Bireylikler, Blog Dergisi, Cumhuriyet-Kitap, Değirmen, Düşünkara, Edebiyat Ortamı, Edep, Ekin Sanat, Erciyes, Esrar, Evrensel Gazatesi, Evrensel Kültür, Film Arası, Freemag, Göç Edebiyat, Göçebe, Güncel Sanat, Güney, Hâr, Hayal, Hayal Bilgisi, Herfene, Ihlamur, İkonia, İzafi, İstanbul, İzdiham, Kaos GL, Karabatak, Kıyı, Koridor, Kum, Kurgu Kültür, Kuyu, Mavi Yeşil, Merhale, Mor Taka, Müfredat, Mühür, Ozan Ağacı, Ozanca, Patika, Roman Kahramanları, Siyah Beyaz, Sus Dergi, Şair Çıkmazı, Şiiri Özlüyorum, Temrin, Tûtî, Türk Edebiyatı, Underground Poetix, Üçüncü Mevki, Varlık, Yaba Edebiyat, Yaşasın Edebiyat, Yedi İklim, Yeniyazı, Yolcu, Zalifre Yazıları gibi 50'yi aşkın yayın organında ve başta sanatlog.com olmak üzere çeşitli web sitelerinde yayımlandı. Kolektif kitaplara makale ve şiirlerle katkıda bulundu. |
Bulunduğu Yer | Türkiye |
|
"Belki de mutluluk, en basit şeylerden haz almakta gizli, aile yaşamının gösterişsiz çekiciliğinde saklıdır."
(Hakan Bilge)
"Belki de Tanrı; en saf haliyle, sade ve süssüz bir hayatın ardında bizi bekleyen 'sevgi'dir."
(Hakan Bilge)
|
|