..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Bildiğim tek şey, ben bir Marksist değilim. -Karl Marx
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Sema Yıldırım
Sema Yıldırım - Sema Yıldırım
Site İçi Arama:

Ana Sayfa
  Bundan Sonra (Sema Yıldırım) 18 Mart 2013 Bireysel 

Görmeyeceksin bir daha o ahmakları, Bakmayacaksın yüzlerine mecburiyetten, Duymayacaksın o iğrenç çığlıklarını bir daha,

Sevimsizce (Sema Yıldırım) 18 Mart 2013 Bireysel 

Öylesine sevilmez oluyorlar ki, Tamamen sevimsizce. Hani hiç içten gelmez ya konuşmak. Hani bir görürsün yüzün asılır ya

Can Kırıkları (Sema Yıldırım) 18 Mart 2013 Bireysel 

Geriye cam kırıkları kalıyor ardımdan, ne olduğu belirsiz can kırıkları… Bir de bakıyorum ki parçaların hiç biri bana ait değil.

Sen Aşk mısın? (Sema Yıldırım) 27 Kasım 2012 Sevgi ve Aşk 

Seninle konuşuncaya kadar içimde susturamadığım sesler var mesela. Seninle konuştuktan sonra iflas eden o sesler! Gözlerine baktığımda eriyen bir şeyler var içimde, Anlamlandıramadığım o iç akışlarım...

Uzaktan Sevdim Seni (Sema Yıldırım) 12 Ekim 2012 Aşk ve Romantizm 

Uzaktan ulaşıyorum sana, Gözlerine bakınca içine akarak, Ve uzaktan âşık oldum sana. Her şeyimle, hep ama hep uzaktan…

İstanbul Boğazında Bir Ses (Sema Yıldırım) 11 Ekim 2012 İstanbul 

İstanbul! Her geldiğimde, buralarda yaşanmaz diyip kestirip attığım ama aynı zamanda içimden bir özlem duyduğum şehir. Yorgun şehir… Bir o kadar da güzel şehir… Bana göre gezilip görülecek ama yaşanmayacak bir şehir... ...“Yar senin sebebune de kaldım İstanbullarda kaldım İstanbul.”...

Hayat işte ne yapacağını bilemezsin.
Görmek için avuçlarına alırsın; kayar gider
Yere bırakırsın; çok uzak olur, kabullenemezsin
Omuzlarına alırsın; ağır gelir, taşıyamazsın
Baş üstüne alırsın; sarsılıp düşer diye korkarsın
Atmak istersin uzaklara; kıyamazsın
Sonra kendini ona bırakırsın ya hani
İşte o zaman başlar gerçek serüven.
Sürüklediği yere gider, gittiğin yerde sürüklenirsin.
Ama yine de seversin hayatı
Çözemezsinki bu sevgi içten mi yoksa mecburiyetten mi diye…

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Sema Yıldırım, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 12:50:43