..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
"Ne elbiseler gördüm, içinde adam yok, ne adamlar gördüm sırtında elbise yok." -Mevlana
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Özlem Güngördü
Özlem Güngördü - hayata dair ne varsa..
Site İçi Arama:

Ana Sayfa
  Üç Nokta Koydum Artık Ardına (Özlem Dendeş) 28 Mayıs 2006 Sevgi ve Aşk 

Dedim ya, sana söylemediğim çok şey var aslında daha. Herkes sadece aşık olduğumu sanıyor sana. Oysa seni ne kadar çok sevdiğimi söylemedim daha, ne sana ne de başkalarına. Ama biliyorum, son başlangıcım oldun o dakikadan sonra ve üç nokta koydum artık ardına..

İçimden Geldiği Gibi (Özlem Dendeş) 11 Şubat 2005 Yaşam 

Ve gün geldi, farkında olmadan, anlamadan, tadına varamadan, içimizdeki zincirleri kıramadan büyüdük..Sorumluluklarımız arttıkça, yalnız kaldıkça daha da büyüdük..

Aşka ve Hayata Dair (Özlem Dendeş) 3 Şubat 2005 Yüzleşme 

Hayat bu değil miydi özünde, yüreğinin götürdüğü yere gitmek ve gittiğin yerde mutlu olabilmek. Kimsenin ne düşündüğünü, ne hissettiğini, ne dediğini önemsemeden. Dilediğin gibi yaşayabilmek hayatı...

Bundan tam bir sene önce çıktın geldin işte o yoldan.Sanki yıllardır ordaymışsın da, hani bi ara kaybolup geri gelmişsin, dönmüşsün gibi.Sanki çocukluğumda saklıymışsın ve fırsatını bulunca kaçmışsın gibi.Sanki uzun zamandır dinlemediğim eski bir şarkıyı duymuşum gibi.Sanki söyleyeceklerim dilimin ucundayken unutmuşum da, gelip hatırlatmışsın gibi.İşte böyle sessiz, böyle tanıdık, böyle birdenbire girdin hayatıma..

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Özlem Güngördü, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 22:21:07