..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Yedi iklim dört köşeyi dolandım / Meğer dünya her tarafta bir imiş. -Dadaloğlu
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Mavi Sayfa / Uğur KÖROĞLU
Mavi Sayfa / Uğur KÖROĞLU - Sahipsiz şiirler...
Site İçi Arama:

Ana Sayfa
  Adı Sensizlik (Mavi Sayfa / Uğur KÖROĞLU) 12 Aralık 2005 Özlem Şiirleri 

Bütün bildiklerini unutması istenilen bir görgü tanığının tanık olduğu olay kadar gerçek ve ciddi.

Bombeli Cam (Mavi Sayfa / Uğur KÖROĞLU) 1 Kasım 2005 Aşk ve Romantizm 

Dizlerine uzandım sevgilimin. / En sevmediğmiz filmi izliyoruz, / televizyonun tozu en son geçen hafta alınmış / bombeli camından.

Az Önce Dalıp Gitmişim Yine (Mavi Sayfa / Uğur KÖROĞLU) 10 Ekim 2005 Sevgi ve Arkadaşlık 

Seni sevmek hayatımın en ince ayrıntısı. / Üstüm başım sen, / İçim dışım sen, / Sevgim, kokum, mücadelem sen. / / Ben SENİ büyük harflerle SEVİYORUM. /

Yağmur Zamanı (Mavi Sayfa / Uğur KÖROĞLU) 3 Ekim 2005 Özlem Şiirleri 

En ücra köşemdesin sevgilim. / Ve ben sığınmışken kuytularına, / Her Yağmur Zamanı Seni Seviyorum...

Hesaplaşma (Mavi Sayfa / Uğur KÖROĞLU) 16 Haziran 2005 Başkaldırı 

Dertlerim, arkamdan gelmeyin. / Tanımıyorum artık sizi. / / İstediğim sorudan başlıyorum hayata. / Tüm cezalarımı aldım sizden, / verin artık ödüllerimi.

Başı Boş Dörtlük (Mavi Sayfa / Uğur KÖROĞLU) 16 Mayıs 2005 Aşk ve Romantizm 

Dilini bilmediğim ülkelere giderim, / Konuşamadığım kadınları sevmeye çalışırım.

Hayallerim Suya Düştü (Mavi Sayfa / Uğur KÖROĞLU) 10 Mayıs 2005 Bireysel 

Nasıl yaprağın kaderiyse yere düşmek, / benim hayallerimin kaderide budur, suya düşmek.

Son Param (Mavi Sayfa / Uğur KÖROĞLU) 6 Mayıs 2005 Bireysel 

Son paramı da müzik kutusuna attım. / Seni bana hatırlatan bir kaç söz / ve iç gıcıklayan bir nağme uğruna, / bu akşamlık yaya kaldım.

Kaybolurum (Mavi Sayfa / Uğur KÖROĞLU) 4 Mayıs 2005 Bireysel 

Ben gözlerini seviyorum / yeşil bahane. / Ben seni seviyorum, / kaybolmak ŞAHANE.

Kesme Şeker (Mavi Sayfa / Uğur KÖROĞLU) 18 Nisan 2005 Bireysel 

biz seninle çay tabağında yan yana duran iki kesme şeker gibiyiz

Şimdi Olsaydın Yanımda (Mavi Sayfa / Uğur KÖROĞLU) 29 Eylül 2004 Özlem Şiirleri 

Yaptığın her yaramazlık için / ceza verirdim sana. / Her cezan bir öpücük olurdu, / Her yaramazlığın bin ceza. /

Yeter ki Gülümse (Mavi Sayfa / Uğur KÖROĞLU) 15 Temmuz 2004 Bireysel 

Mutluluk içinde saklı senin. / Çekip çıkarmak lazım.

Kadın (Mavi Sayfa / Uğur KÖROĞLU) 8 Mart 2004 Sürrealizm 

Geçiciliğin içimde soru işareti olmalı, / Kalıcılığın noktalı bir virgül. /

Deli (Mavi Sayfa / Uğur KÖROĞLU) 5 Şubat 2004 Özlem Şiirleri 

Aklıma takılan bu buruk sevda / Gönlüme çakılan bir çivi gibi, / İçimden söküp atamam ki seni / Bilmezsin sevildiğini bir deli gibi. /

Geçiştirilmiş Hayatlar (Mavi Sayfa / Uğur KÖROĞLU) 15 Nisan 2003 Toplumsal Uçlar 

Nedir bu geçiştirmek ? Ve nasıl yapılır ? Sabahları kalkmak ve işe gitmek çoğumuz için birer yük gibidir. Hele bir de kendi işimiz değilse. Tabi bu arada henüz bir iş sahibi olmayan veya işi kendisinde bir yük gibi görmeyen arkadaşlar için bir şey sö

İstanbula Kar Yağıyor Irak'a Bomba (Mavi Sayfa / Uğur KÖROĞLU) 24 Mart 2003 Yaşam 

Bazen güzeldir aslında üzerine bir şeyler yağması. / Ve yağan şey eğer mermi değilse mutlu olmak lazımdır. / Çünkü yağan kar soğuktur ve üşütür adamı. / Ama mermi sıcaktır ve yakar canını. / /

Savaş.. ma! (Mavi Sayfa / Uğur KÖROĞLU) 23 Mart 2003 Yaşam 

savaş karşı savaş mı olur? / bi devlet bu kadar yavaş mı olur? / sakın telaş etme, gitme ne olur? / gün gelir adın ENAYİ olur...

Gidişin (Mavi Sayfa / Uğur KÖROĞLU) 23 Ocak 2003 Özlem Şiirleri 

Bir gelişin vardı, / bir de ardına bakmadan gidişin. / Umursamaz, vurdumduymaz ve gamsız gidişin. / Oysa ben seni sadece gidişlerinde severdim.

Bütün AŞK (Mavi Sayfa / Uğur KÖROĞLU) 2 Ocak 2003 Özlem Şiirleri 

Bütün köşe başlarını tutuyorum / geçeceğin sokakların, / Belki yeniden öpüşürüz diye,

Neden seni seveyim ki? (Mavi Sayfa / Uğur KÖROĞLU) 2 Ocak 2003 Özlem Şiirleri 

Eskisi gibi intikam almayacaksan / dudaklarımdan, / Başka göze baktım diye / tokat yapıştırmayacaksan,

Ne zaman yağmur yağarken koşmaya kalksam hep daha çok ıslanıyorum.

Ve nedendir bilemiyorum ama ne zaman seninle yürüsem hep yağmur yağıyor.

Ben şimdi seninle gezerken ıslandığımız yağmurdan arta kalan bir kaç damla ile avunmaya çalışıyorum.

Üzerime düşünler kurudu.
Kalbime düşenler ise hala nemli.

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Mavi Sayfa / Uğur KÖROĞLU, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 13:30:16