Dur Gitme
(feride özdemir) 15 Eylül 2006 |
Deneysel |
| |
Devede kulak diyecektim. Hani canım benim dediklerim.
Aslında sana oyuncaklar şekerler verip avutmak isterdim.
Dalışların, düşüncelerin ve gözlerin öyle derin ki buna cesaret edemedim.
Gel desem de gelmiceksin artık anladım.
Gidiyorsun,
şehit annenin, babanın yanına.
Halbu ki sana sevgiden bahsedecektim, tatmadığın tadamadığın anne, baba ve insan sevgisinden.
Ama sen sevgilerin en yücesine ulaştın işte daha ben anlatmayı başaramadan...
Lübnan!da ölen tüm şehit anne, baba ve yavrularına... |
|
|
Bulma ihtimalimiz milyonda bir olsa da hep ararız yüreğimizin anahtarını.
Damla damla çözmektir asıl olan aşkın gizemini.
Bir de aşka aşık olanlar var benim gibi.
(yüreği olan insanın diliyle konuştuğunu dinlemek kadar güzel bir sohbet yoktur.)
|
13.08.2008 23:23:53
|
büyümek |
| |
Yüreğinin kanayan yaralarını alda gel. Sen sen olduğun için gel. Bedduan sende kalsa bile gel. Acıtan, yakan, kavuran aşkınla gel.. gel yeterki yüreğin olduğu için,yaşamayı bildiğin için yüreğindekilerle gel. |
|
31.07.2008 15:34:04
|
aklın kıvrımlarında ruhuyla dolaşmayı bilenlere |
| |
sancılarda şimdi yüreğim. kimderdiki bir ben birde aynadaki aksimle böylesine kalabalık olacağız. şimdi tek bir nefesi kaldırmıyor duygularım hislerim. yordu beni laf anlamayan insanlar. yordu yüreği olmadan yaşadığını sananlar. artık yanlızlık bile kalabalık geliyor. hislerim beynimle vals yaparken yüreğim fikirler üretiyor. üç kişi bile kalabalık kardeşim bu yaşamı sadece aklı olanlar yaşıyor. duygular ve hisler artık lüxe giriyor.
feride |
|
31.07.2008 15:31:27
|
büyümek |
| |
Ben anemon; yamaçlarda, patikalarda,kırlarda büyüyen bir çiçek. Dalgaların sesi olurdu bana ninniler. Yalçın kayalara çarpan ruzgarlardı sohbet ettiğim. Deniz kenarının kumlarıydı beni sarıp sarmalayan battaniyem. Ağaçların hışırtısıydı yüreğimi ürperten. İnanan insanların tebessümüydü beni büyüten. Senin için hazırım acıylada yoğruldum. Kıraç toprakların insanları göz yaşı olup dokundu yanaklarıma. Everes gibi yüksek, aysberkler gibi derin bakışlar atıldı yüreğime. Çekiştirildim bir oyana bir buyana. Kaçtım sonra sebepsizce Kaçtım Her kesden her şeyden Bir sana sığındım. Bir sen anlarsın beni Çünkü sen talisman'sın
feride |
|
|