Yazar Tanıtımı | Ne zaman biri benden kendimi tanıtmamı istese sözcükler düğümlenir boğazımda. O zaman herşey donar, konuşamam, yazamam. Şu an herşey donmuş durumda. Ve ben yine yazamıyorum!!! |
Yazısının Özellikleri | Yazılarımı belli bir tarzla sınırlandırmıyorum. Aslında bunu yanlış bile buluyorum. Çünkü bence insan o an içinden ne geçiyorsa onu yazmalı. Ve ben de bunu yapıyorum |
Edebi Etkiler | Shakespeare, Stephen King, V.C.Andrews, Richard Bach, Dostoyevski Hermann Hesse |
Benzer Yazarlar | Bırakalım da buna okuyanlar karar versin. |
Özgeçmiş | 1981 İstanbul doğumluyum. |
Bulunduğu Yer | istanbul |
|
" Diyelim ki suya bir taş attın, en kısa yoldan suyun dibine iner. Kendine bir hedef belirledi, kafasına bişey koydu mu, Siddhartha 'da da deişik deildir durum, Sidhartra hiçbirşey yapmaz, bekler, düşünür, oruç tutar, ama taş nasıl suyun içinde yol alırsa , o da dünyadaki nesneler içinden yol alıp gider, bişey yapmaksızın, kılını kıpırdatmaksızın ; bir şey çekip götürür onu; düşecek oldu mu koyverir kendini düşer. Belirlediği hedef kendine çeker onu, çünkü hedefinden onu alıkoyacak hiçbir şeyin ruhundan içeri sızmasına izin vermez..."
Hermann Hesse
'SIDDHARTHA'
|
|