Yazar Tanýtýmý | Bir yayýnevinde eðitim yayýnlarý editörlüðü ve çocuk edebiyatý yayýnlarý danýþman editörlüðü yapýyorum. |
Yazýsýnýn Özellikleri | Tanrýnýn Huzurunda adlý bir öyküyle katýlmak istiyorum.Tanrýnýn Huzurunda iç sýkýcý, insaný bunaltýcý bir tür huzursuzluðun huzuru öyküsüdür. |
Edebi Etkiler | çehov, gogol, nazým hikmet, nevzat çelik, emma goldman, bakunin, orhan veli kanýk, cemal süreya ve daha niceleri... |
Benzer Yazarlar | Anton Çehov, Googol, Sait FAÝK |
Özgeçmiþ | 1974 Tunceli (dersim) doðumluyum. Yüksek öðrenimimin ilk bölümünü Samsun ONdokuz Mayýs üniversitesi Edebiyat Öðretmenliði Bölümünü okurken yarýda kaldý.Bir süre hapis yattýktan sonra 2001YILINDA Türkçe öðretmenliði bölümüne girerek 20005 yýlýnda mezun oldum. |
Bulunduðu Yer | istanbul |
|
O zamanlar, artýk yaþamýmýn ilk dönemecini geride býrakmýþtým. Ýlk duyduðunda herkesin beni bir çýrpýda boðacaðý nedenlerden dolayý fakülte eðitimimi yarýda kesmiþtim. Uzun yýllar sonra, büyük bir hevese kapýlarak tekrar sýnava girip, çokça sevdiðim edebiyat bölümüne geri döndüm. Aslýnda Samsun’da olmanýn zevkiydi beni buralara getiren. Bir zaman sonra, bu þehrin bir eksikliðini fark ettim. Romanlara ve öykülere çok az girmiþ bu kentin bence Sait Faik gibi sahipleri olmalýydý.
|
|