Ama gene de dünya dönüyor! -Galilei |
|
||||||||||
|
Saramazsın bu yaramı can tabip Kurudu bağımda fidanım gülüm Yılanlı dağımdır Sivas'tır elim Akarsu tabibe uğradı yolum Ben vurgunum yaralıyım elleme Aman tabip canım tabip oy tabip Saramazsın bu yaramı can tabip Muhlis akarsu Bağışla Sevdiğim Hakkı Seversen Vay Gel Ağlatma Beni Eller İçinde Vay Hep Bizi Söyleşir Bu Devri Alem Vay Beni Destan Ettin Eller İçinde Vay Hasretin Sineme Yareler Açtı Vay Kaybettim Aklımı Fikrim Dolaştı Vay Aktı Gözüm Yaşı Sele Karıştı Vay Dost Eline Gider Seller İçinde Vay Musa Eroğlu not:Orjinal bir türküden alıntıdır. WEB adresinden dinleyebilirsiniz: http://www.youtube.com/watch?v=zEWQhr6wISE
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Gökhan Doğan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |