"Kirazlar ve dutların tadını çocuklar ve serçelerden sor." -Goethe |
|
||||||||||
|
Görmek istiyorum kendimi onun gözüyle. Yüzümün her çizgisini, Keşfetmek istiyorum yaşlı gözleriyle. Yaşlı bir kadının gözünden bakmak istiyorum yüzüme. Görmek istiyorum yüzümü O'nun gözleriyle. Yüzümün her çizgisini, Keşfetmek istiyorum yaşlı gözleriyle. Küçük bir çocuğun gözünden bakmak istiyorum yüzüme. Görmek istiyorum kendimi O'nun gözüyle. Yüzümün her çizgisini, Keşfetmek istiyorum yontulmamış gözleriyle. Bir kedinin gözünden bakmak istiyorum yüzüme. Ve yüzümün her çizgisini, Keşfetmek istiyorum O'nun kedi gözleriyle. Bir bitkinin bakmasını istiyorum bana, kökleri ve yapraklarıyla. Ve her çizgisini yüzümün, Keşfetmek istiyorum ben, o durağan ama devingen olan duyargalarıyla.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Eylem Yurtsever, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |