Çocukların eğitimi, zaman kazanmak için nasıl zaman yitireceğimizi bilmemiz gereken bir meslektir. -Rousseau |
|
||||||||||
|
sırrına ser verilirken yıkılır keder burcunda sevda aşkın mihrabında durur ermida bir Mevlevi edasıyla, zaman ellerime boşaltır seni çığlık çığlık azaltırken içimi kim bilir can içre erimeyi, köhne kuytularda söyle kim teslim olmalı sana, bir tutam sancıdır bakışımın sızdığı yer yine örselenmiş tenimde parelenmiş acım, yokluk tane tane dudağından süzülür içime, yasaklar yakar aşk dediğini ermida kim bilir sana dönmenin kıymetini, sen miydin baş ucumda yangınımı bekleyen geceler boyunca bitmez bir sabırla dualar eşiğinde durup tükenmemi gözleyen, sen miydin beni isteyen, al bu sancıyı sıcağına bu özleyiş sanadır ben sendeyim ermida, an gelir hayat senide bitirir iki damla yaştır diyetin, ve gün döner ermida geceyi yüzüne peçe eder sana dönerken kalp aşk alnımdan öper, ki ben iyi bilirim bu yangın bir avuç kül doğuracak ve hayat bir avuç kül ile yeniden yoğrulacak, dolanırken adın dudaklarıma ermida gözlerime dolacak. ermida sevdalar yürüsün ardınca! Ebru Olur. 13-11-05 –Pazar-Kocaeli
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Ebru olur, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |