Dünyada insandan çok aptal var. -Heinrich Heine |
|
||||||||||
|
Bir sevda türküsü söyle sen bana,bir seni anlatsın,bir beni anlatsın,bir bizi anlatsın Bazı yerleri duygulu olsun,dinleyim,dinleyim beni ağlatsın Önce beni anlat,aşkınla yanan,seni melek sanıp,cennetten geldi sanan,takıp kanatlarını hep bana gülen sonra beni anlat,aşkınla ölen beni. SENDEN BAHSETME,SENDEN BAHSETME Bilmiyorsun sen,sevmek ne demek, Zannım o, o kalbi boşa taşırsın,yük etmişsin kendine boşuna alışmışsın,bilmem ki kalbine neyi almışsın bana beni anlat,senden bahsetme Ben seni duyarsam içim acıyor,ne doktor çaredir ne ilacım var,bir seni söylerim,dermanımsın sen ölümüm elinden fermanımsın sen, Boşuna anlatma sevmiyorsun sen BANA BİR ŞEY SÖYLE BEN DE DUYAYIM Şaşkın bak bu kalbim küt küt atıyor,sevdan dert oldu bin dert katıyor,aşkınla kölenim kalbin satıyor,bana benden bahset,senden bahsetme Duymamışsın aşkı,sevgi bilmezsin,ne kadar çağırsam dönüp gelmezsin,kapalı kulağın sesim duymazsın bana bir şey söyle bende duyayım,fısılda kulağıma mutlu olayım, Tamam,sen haklısın,tamam söyleme,tamam bende sustum,hakkım yok sormam,neden,ne,sitemim sana değil benim kendime BANA BENDEN BAHSET SENDEN BAHSETME sevdanla ölürüm,beni dert etme dilimde türküsün seni söylerim,bir ağıt,bir gazel,sensiz neylerim,fanidir bu dünya gönül eylerim,BANA BİR ŞEY SÖYLE MUTLU OLAYIM,ŞAŞIRIP SEVİNCİMDEN SAÇIM YOLAYIM, Kızmadım,kızmamda bilmiyorsun sen,zorlama kendini sevmiyorsun sen,ÜZÜLÜR AĞLARSIN GİDERSEM EĞER bana benden bahset,senden bahsetme KOYVER ARTIK AŞK I,YETER HAPSETME 15/11/2011-SAAT 22.14-ORHAN BANİ
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Orhan Bani, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |