Bu hafifçe kenara itilecek bir roman değil. Daha büyük bir şiddetle uzağa fırlatılmalıdır. -Dorothy Parker |
|
||||||||||
|
Bir ben bilirim Sana söyleyeyim,güneş'le Ay'ız,sana söyleyeyim etle tırnağız,sana söyleyeyim biz ayrılamayız Artık inansan,sözümü duysan,bir bana uysan bir ben bilirim Sen bahçemde gül,ben bağında bülbül,sen ben kokan sümbül,bir ben bilirim Seni düşünmediğim,bir an'ım yok ki,sensizlik deldi göğsümü atılan ok ki,hasretinden yandım kül e döndüm ben, Seni nasıl severim,bir ben bilirim Sen,bende bensin,ben sende senim,bir sen varsın bende,sensin sevdiğim,yer ettin içimde,bedenimsin,ten im seni nasıl,seni nasıl,seni nasıl,nasıl severim Gül olsan koklamam,kıyamam ki ben,daim yanımdasın doyamam ki ben,ölürümde sensiz ,olamam ki ben Ben sana anlattım,anlamıyorsun,seviyorum dedim,inanmıyorsun,hasretin bir zülüm,çektiriyorsun SENİ NASIL SEVERİM,BİR BEN BİLİRİM Adını anınca ,bil içim sızlar,sensiz üşüyorum kış oldu yazlar,artık kar etmiyor,aciz bak sözler,seni nasıl severim bir ben bilirim, Türküm oldun sen,seni söylerim,sen olmazsan eğer,bilmem neylerim,dünya neye yarar gönlüm eylerim SENİ NASIL SEVERİM,BİR BEN BİLİRİM Hasretin yakıyor,ağlıyorum ben,yürek yangın yeri dağlıyorum ben,sevdam ilmek ilmek bağlıyorum ben, SENİ NASIL SEVERİM,BİR BEN BİLİRİM Aklımı başımdan alanımsın sen,kayboldu yüreğim çalanımısın sen,herkes gitti benden,kalanımsın sen SENİ NASIL SEVERİM,BİR BEN BİLİRİM,BİR DAHA SORMA BANA BİR BEN BİLİRİM,SEN İSTERSEN ÖL DE,ÇAĞIR GELİRİM seni nasıl severim,bir ben bilirim. 04/02/2012-saat 20.29-ORHAN BANİ
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Orhan Bani, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |