"Sevgi bilmekten doğar." -Mevlana |
|
||||||||||
|
Rabbim ellerimi sana açtım, Önüme geçtiler ,öyle açılmaz diye ! Dualar etmeye başladım, Sana yalvarıp ,sana yakardım, Ağladım,gözyaşlarımı akıttım, Öyle dua edilmez dediler... Alay ettiler,ağır sözler söylediler. Kalbim kırılsa da , Onların dediklerini doğru bilip Seni razı etmek için, Doğru deiklerini yapmaya başladım. Yapmaya çalıştıkça kaydı,koptu benden bir şeyler... İçtenliğimi ,gözyaşlarımı,yakarışlarımı kaybetmeye başladım. Oysa Rabbim Sen benim böyle yakarmamı seviyordun, Sen beni bu içten halimle seviyordun, Doğru şekilde dua etmeye çalıştığımda, İçtenliğimi unuttum,elimdekileri kaybettim Çünkü kendimi doğru şekilde yapmaya koşullandırmıştım. Beni böyle içtensiz ,gözleri yaşsız gördüğünde, Doğru yapmışım ne anlamı olurdu ki ! Şimdi beni sevdiğin halimle çıkıyorum karşına, İçten gözlerim yaşlı,yalvarıp yakarıyorum, Derdimi anlatıyorum Sana Yüceler Yücesi Yaradanıma... Rabbim affet ...Rabbim affet ...Rabbim affet ...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Aynur Özer, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |