..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Sevgi sabırlı ve yürektendir, sevgi kıskanç ve övüngen değildir. -İncil
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Aynur Özer
Aynur Özer - Hayata Bir Başka Bakış
Site İçi Arama:

Ana Sayfa
  Yoldaşım Oldu Ay İle Yıldızlar (Aynur Özer) 8 Mayıs 2014 Bireysel 

Karanlığa Alışacaksınız (Aynur Özer) 9 Mart 2014 Bireysel 

İki Umutsuz Aşık (Aynur Özer) 7 Mart 2014 Aşk ve Romantizm 

Bir Başka Gecede (Aynur Özer) 7 Mart 2014 Özlem Şiirleri 

Adın Kaldı Geriye (Aynur Özer) 7 Mart 2014 Özlem Şiirleri 

Gökkuşağı (Aynur Özer) 7 Mart 2014 Bireysel 

Gönülden Dile (2) (Aynur Özer) 2 Ocak 2014 Bireysel 

Büyüdükçe daha da büyüyecek kırgınlıklarımız, Ve büyüdükçe daha da kırılgan olacağız ..

Sustum (Aynur Özer) 28 Mart 2013 Din 

Ben sustum ama O hep dinledi .Zaten batımdakileri ancak O dinleyebilirdi ... Ben sustum bu sefer ayetler konuştu : Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

Susup Bekliyorum (Aynur Özer) 27 Kasım 2012 Bireysel 

Ne Garipdir Hayat! (Aynur Özer) 1 Kasım 2012 Bireysel 

Bir Kamış Olsam (Aynur Özer) 1 Kasım 2012 Bireysel 

Gülümseyen Çocuklarımız Vardı Onları da Küstürdük (Aynur Özer) 29 Ekim 2012 Yaşam 

Kalbimizde gülümseyen çocuklar vardı ! Onları da küstürdük kendimize ... Onları da ağlattık halimize ... Açan tüm çiçekler bir bir solmaya bir bir yapraklarını dökmeye başladı..

Evladım Sözlerimi İyi Dinle! (Aynur Özer) 29 Ekim 2012 Yaşam 

Uzayıp kısalan bir yolda kimi azlığıyla ,kimi de elinde bir yiyecek bile olmadan ilerliyor... Azlığımız büyüklerimizin nasihatları ... Bu azlığı küçümseyenler ise aç karnına yolda ilerlemeye çalışanlar...

Adımlarım Artık Eskisinden de Kuvvetli (Aynur Özer) 1 Ekim 2012 Yaşam 

Hiçbir acıya kısmet olmayan gözyaşlarım süzülüyor bunlar karşısında.. Sessiz sessiz ağlıyorum,sessiz sessiz döküyorum gözyaşlarımı en derinden .. Ben layık değilim biliyorum Senin sevgine .. Layık değilim bu kadar sevilmeye belkide.

Gelin Ölümü Düğün Günümüz Yapalım (Aynur Özer) 26 Ağustos 2012 Din 

dünyamız bizden kurtulmaya çalışıyor ,her gün binlerce kişi öbür aleme uğurlanıyor değil mi ? Söylesenize biz niye dünyaya o kadar yaka peçe sarılmışız o zaman? Bizi bekleyen gerçek için kendimizi hazırlayıp düğün ,bayram olarak nitelendirilen ölüme biz adımlar atmaya başlasak ,hani ölüm çat kapı değil de , beklenilen bir misafir gibi evimize buyur edilse ya...

Ahiret İçin Çalışmak (Aynur Özer) 17 Ağustos 2012 Din 

Bir insan günde beş vaktini Rabbine ayıramıyorsa, onu Yaratana ayıramıyorsa nasıl halinden memnun olur,mutlu ve huzurlu olabilir ...Bir bayan farz olan kapanmayı gerçekleştirmiyorsa nasıl kendini özel hissedebilir ,nasıl işte ben böyle daha güzelim ,beni böyle herkes beğenir diye kendini sergilemeyi düşünebilr.

Sahi Neydi Dostluk? Kimdi Bizim Gerçek, Ebedi Dostumuz! (Aynur Özer) 2 Ağustos 2012 Din 

Sadece O'na ağlayabiliriz hıçkıra hıçkıra utanmadan,sıkılmadan . Kırılmış bir kalbi de huzura,sukünete çeviren O değil mi ?

Bize Şikayet Yakışmaz (Aynur Özer) 25 Haziran 2012 Bireysel 

Hangisi Gerçek Aşk! (Aynur Özer) 15 Haziran 2012 Din 

Aşk sana onun yüzündeki bir kırışıklıktan bütün halini ortaya koymalı.Gözleri semaya baktığında ne düşündüğünü buldurtmalı.Aşk seni gece-gündüz Rabbe yalvartmalı. Eğer gerçek aşkın bu aşk olduğunu düşünüyorsan...

Şizofrenlikten Sadaka İle Kurtuluş... (Aynur Özer) 14 Haziran 2012 Dinsel 

Çocukluğu­mun Derviş Babası, yularını tuttuğu bir deve ile birlikte bana doğru geliyordu. İyice yaklaştığında: "Yusuf um, evladım," dedi ."Deven hazır binebilirsin." Yattığım yerden güçlükle doğrulup onun yardımıyla deveme bindiğimde, susuzluğum ve hastalığım bir anda geçmişti....

Hayata nasıl bakarsak öyle gözükür gözümüze . İyi olan her şey bizim bakış açımızla anlam kazanır .Nitekim bize iyi olan bir başkasına baktığı yönüyle iyi olamayabilir ...O yüzden Hayata Başka Bir Bakışla bakmanın tam zamanı ...

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Aynur Özer, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 12:29:27