Mermere sıkışmış bir melek gördüm ve onu özgürlüğüne kavuştuncaya dek mermeri oydum -Mikelanjelo |
|
||||||||||
|
Bulduğumda seni; Abraş renkli yalnızlığımda Argın günlerin bitiminde Ruhum Hofi Hurcum Ateş dolu Tamu…. Çingülü gönderdim sana Yüreğimden İyi dileklerimdeydi Fesleğen Genç ve güzeldin Gönderdiğim Kırmızı gül goncasında… Aguş aguş Zindandı Görmediğim her an Saatler argın Yokluğun Edna Erirken Ervah Aşktı Akkor Kalmamıştı Hofi….. Gayri Hanımeli Haykırsın sana olan bağlılığımı Zorluklara göğüs germeli İçtenlik sembolüydü Kaktüs Yoktu böyle sevda Yazılmış hiçbir betikte….. Hasret Delişmen Bedenim Çiroz iken…. Gereksizdi Briyantin İhtiyacın yoktu zaten Gönderdiğim Kamelya da Feveran ediyordu Veca Aşıt kapalı Alamünit dakikalarda….. Krezentem haykırıyordu Halbuki: Övgüye değer Melekotu ve Mor Menekşeler Eline değdiğinde…. Nane sıcaklığında Çok özel ve kusursuzdun Orkide gönderdiğimde….. Dertleri eyledin Badya Yükledin sırtıma Su geçiren bir Barka Vursunlardı beni Her biri olmuş Cırnak Dermansız vakitlerde Çedik Forsa ettin beni İlacım Şahmaranın kanında…… Bilemedim; Şahittir Rezene Sardunya,Sarmaşık Kendim bildim seni Ve hatta Gardenya…… Bu yükü çekmez Bilirim Zembil Izdırabın Şahika.. Tüvan kalmamıştır gayri Şahidimdir Yolun düşerse Hazar’ın tepelerine Sorarsın Servi’ye Ulak eyledim Siyah Renkli Gülleri Almadınmı Gönderdiğim Beyaz Krizantemi… Seni Beyaz Lalede buldum Yandım Kırmızısında Melankoliğim şimdi Mersedes Gülü penceremde….. Beyaz Renkle başladı Saflık Temizlik Yeşildeydi Ümidim,Hayallerim Pembede Şefkatin Yoktu Açelya neylersin…. Toprağa gömdün Sevdalıkları Şimdi umudum Zurrada Yeniden Filize durma da Her şey artık Esperanta Bağlandığım Çıma Köklerimi Anız eyledi Virane Mekanlara Sen benim Maryam Vermediğin Ordino da saklı Geçiş iznim yok Yüreğine Veca,Veca,Veca… Yaşamak bana Uzlet…. Zühremsin neyleyim Farmason olsanda………… Dostuluğunu esirgeme bari Gönderdiğim Karaçalı Pembe Karanfillerde saklı Yeşermiştir seni; Düşünüp saldığım Zeytinler Anla Gayri Solmasın artık Fulya…… Solmasın Kırmızı güller… ‘’Zembilimde gül kalmadı artık,Umudum Yaldız da Neylersin? ’’
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Servet Alkan, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |