Doğru şeritte olsanız bile, olduğunuz yerde kalırsanız er geç ezilirsiniz. -Will Rogers |
|
||||||||||
|
eyy aşk kalbimde toplu iğnelerle tutturduğum aşk sırtı yere gelmez yalnızlığın değil mi ki sessizlikten dilini baglayan o'dur kulak zarıma sarılmış ses tonunla gözlerime bak uyku uyumaz düşünceler var aklımın kıvrımlarında durup soluklandığım dümeni kilitli hayatın gözlerinde kirpiklerinden kır beni gecenin irinli gözlerini sıkıyor yalnızlığım ensemde oturmuş kalkmıyor puşt zulumler kan kesmiş gözümün beyazını karasına dişiyle gidiyor hangi gözümü ovalasam bekleyen düşlerim homurdanıyor böbrek sancısıyla geri çekilen karabasana sağlığa zararlı iç çekişlerimle çarpıntısı bitmiyor zayıf ihtimallerimin işte gidiyor yokluğun geçip gidiyor boğazımın kuruduğu yoldan bir aşk ki yokluğunda gözümün kıyısını kara kalemle oyduran bir aşk ki sonsuzluğa uzanan endamıyla hiç ölmeyen bir ses bağışla kulaklarıma söz gelimi kısa boylu bir çığlık düşün ki zihnim vurdulu kırdılı düşünce savaşında düşündüklerimle oyarım mesafenin gözlerini öyle kolay pes ederim sanma uykumu protesto eden düşlerimle bırakmam seni aramayı bırakamam verdiğim sözler yeminler bekliyor kalbimin darağacında cehennem acımasızlığının kapılarını aralıyor günahlarıma kimbilir belki dokunmaz köprücük kemiğimden geçen maziye hala çocuksun yaşın başını alıp giderken hala çocuk gibi gecenin ani kasılmasından korkuyorsun bir adım at bana üc adım at attığın adımlarının izi soyunsun dur gitme diyecek söz bırakmasın bana yaklaş yakınlaş biraz yeniden kandıralım kendimizi gecenin sabaha eli değmeden savur umutlarını gözlerime ezikliği süzülüp geçsin hücrelerimden düşümden gerçeğe çıkartamadan seni kirpiklerimden kır beni öyle uzaksın ki özlemler oturuyor avuçlarımda gelmiş geçmiş zamanlara kabuk bağlıyor tırnaklarım zihnim dönüyor etrafında saçlarım vuruyor omuzlarıma kurgular geçiyor gözlerimden soluk soluğa düşüyor karanlığımın üstüne ve sen iste sen gözlerimden geçiyor hayaletin ahhh bir fısıltıyla gezip dolaşıyorsun kulaklarımda ardından duygusal yıkımlarım düşüyor suretimin okyanus derinliğine ağla tuzlu akıntıyla yıkansın çehren bir yutkunmayla düşür beni genzinden ben kendimi kaldırırım ser sefil yanımla kirli sabahlara göz kırpmadan kirpiklerimden kır beni.. Sevdambeyaz S.G
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © SEVDA GENCER, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |