Bir kimse, neden oltasını, içinde tek bir balık olmadığını bildiği bir göle sarkıtır? -Adalet Ağaoğlu |
|
||||||||||
|
Yani bazen… Hani gözlerin “bana öyle bakma yaaa!…” derken kaçırırdı gözlerimden kendini sen pervasız gelip giderdin hep gözlerin bana bakardı yalandı belki, kandırmaktı tek amacın kanardım… ılık ılık gözyaşlarımla yastığımı süslediğim bazı gecelerde çalardı telefonum sen arardın belki sadece sesimi duymaktı amacın belki de herşey öylesine, ilkine inandırmak istermiş gibi kapatırdın her telefonu inanırdım… hani bazen ellerimden tutardın bırakmak şartlı… sıcak elleri bıakmak zordu bırakırdın… içimin acımasını istermiş gibi acırdı… hani gözlerin değerdi gözlerime… hani ellerin bir tek tel kirpiğin içimde biryerlerde yıldızlar uçuşurdu kahrımdan ölmemi isterdin sen kahrolurdum… inceden kar yağırdı içime kapanan yollar temizlenmez tıkanırdı gelemezdin beklememi istermiş gibi ben beklerdim… ayrılığa sevginni olmadığı yerlere çık git! dercesine dualar ederdim gitmezdi… ufka yaklaşan geminin ardından elimi sallardım sonsuza dek bekletmek ister gibiydin her zaman beni beklerdim… Tüm trenleri yaraladık… Artık tek tel kirpiğin gönlümde bir damlası Içimde yıldızlar uçuşurken yutkunduğumu her anı Gelir birgün özlersin demiştim… Özledin mi?
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © S e m r a B a k a n, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |