Düşünce dilden, dil düşünceden doğar. -Platon |
|
||||||||||
|
Ağlayamam, göz yaşlarım silemem Ağlıyorum içten içten diyemem Kayıp giden zamanı silemem Geçmişe takılıp gelecek dilemem Yanıyorum; olmayan hayallere Dur denilemeyen gidenlere Ağlasam içimden geçenlere Temmuzla biçilenle Baktım geçmişe Bir varmış bir yokmuş Beni ateşi sarmış Gözlerim dalmış İki temmuza daldım Mustafa Özbeyim toprağa saldım Onaltı temmuz dahası var der gibi Fatma anne takvim bitti Yirmi iki temmuza baktım Saime öbür alme göçtü baka kaldım Yirmi beş temmuza geldik Bedia belkısı gelin ediverdik Dünkü çocuk bugün torun edindik Bir üzüldük sonra bak sevindik Ağlayamam, gözyaşlarım akmaz Cebirin defteri 01 . Temmuz. 2014 ; Kütahya
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Üzeyir Aydın, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |