İnsan melek olsaydı dünya cennet olurdu. -Tevfik Fikret |
|
||||||||||
|
Yanarsın, yanarım bilirim Yanıyor yüreğim Deme sakın benim yanmıyor Rüyalar öyle demiyor Biçare; günler sıralanmış Aylar peşi sıra yılları silmiş Susuyorum; şiirimde saklı Ben mi? Haklı; Sen mi? Haklı Bilirim, suskunluğun Pusulası kayık sevdanın yolu Nefesin ensemde yarı uyur yarı uyanık Ellerinle uyanıyorum Beni uyaran sesi duyamıyorum Biçare; sessiz ve yankısız Dersen bu da salak Olmalı bu sevdanın Karşılığı Uykusuz geceler, umarsız sevgi Olmalı Bir ucunda sen birde ben Çek beni çekeyim seni Benim olacağın, senin olacağım Günü iple çeker oldum Ellerim tutup alacağın Tırnakla kazıdığım aşkıma Karşılık ; Rüyalar da değil Kimse duymasın, kimse bilmesin Diyen dudaklarında yanmak Gülme bu sevginin hakkı yok mu? Sen bir yerde,ben bir yerde. İç çekiyorum , Ağlayamam derken Ağlıyorum zamanı silen yokluğuna Sorum sana hiç mi? Sevmedin, Sevmiyorsun Bıkmadan usanmadan sevginin hatırına Dokun bana , sarayım seni sar beni Cebirin defteri 31.Temmuz.2009 Kütahya
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Üzeyir Aydın, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |