Ben bir kuşum; uçtum yuvadan... Artık ben nerede, eve dönme isteği nerede?.. -Leyla ve Mecnun, Fuzuli |
|
||||||||||
|
Kime sorsam sende mi? Derler Sordun mu? İçini dışına vurdun mu? Diye soranlara Okudun mu? Şiirlere koydum Diye sorsam Derlerse yaşın başından utan Bilseler aşk gönülden akar Bilseler yürekler yakar Ne yaşa ne başa bakar Derlerse Seni teneşir paklar Bilseler dünya fani, ölüm ani Varsa içinde sevgi Aşk herkesi yoklar Teneşirse senide beni de paklar Bir sen, birde ben, hani kime desem Dedim sana aşığım anlasana Karanlık bakma ışığı yaksana Haykırıyorum sana duysana Sensiz senli yaşamaya Alışamadım Rüzgarın sesinde seni Ararken Sesini, kokunu, nefesini Arar oldum, hayallere daldım Bir anlasam, anlatsam Çiçekler açarken Yağmurlar yağarken Yüreğim yanarken Bir sen, birde ben, hani kime desem Sana diyorum Uzat elini elim tutarken Gecede yıldız, yürekte ateş Işık saçıp, yanarken İçimde çiçeği kurutmadan Kolay değil Senli sensiz olmak Unutma Kolay değil Naza niyaza karşı durmak Sana kavuşmak, hayalse güzelim Unutma Bir sen, birde ben, sana diyorum Sabrında sonu var be güzelim Cebirin Defteri 27.Aralık.2015 ; Kütahya
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Üzeyir Aydın, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |