"Hayranlığı o dereceye vardı ki; yere düştü ve kendinden geçti." -Fuzuli (Leyla ile Mecnun) |
|
||||||||||
|
Zümrüt Tayda Görmedi bu haykırışı,Yaban el Tercan Buzlu narda Bilmedi bu duruşu,Yeşilimsi Mercan Billur sesde Akıp gider Fırat,taşa çalar esrik isyan Gülüşün kurşun Alır bitirir hep beni ;Nazlı Erzincan…(Çok Uzaklara) Kadıpul açarmı kapında bir zaman Saç topuzunda; Kokio Çiçeği dökermi Kırmızı ağız? Ateş Çemberinde; Uzun bir susmadır Ömür,çok uzun Azalır,Ne Varsa; Cümleler yenildikçe,sürgün vermez Yanar gece; Alır sarmalar hep beni ; Nazlı Erzincan…(Çok Uzaklara) Kendimi dinliyorum,bir mana Yalnızlıkda; Kendimi dinledikçe sustukça Yalnışlarda; Kendimi buluyorum yangında İyi ve Kötü; İnsan için,İnsana dair ;Yürekte Hata ve Sevap; Alır götürür beni hep; Nazlı Erzincan…(Çok Uzaklara) Servet ALKAN 01.05.2015/Erzincan
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Servet Alkan, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |