Yaşamak için topu toplam altı haftam kalsaydı ne mi yapardım? Tuşlara daha hızlı basmaya bakardım. -Isaac Asimov |
|
||||||||||
|
Hani dedim gelir, Gözleri yolda seni bekler Bir umut desem de Bu yürek tekler Ha durdu ha duracak Gözleri kapıda seni bekler Görüverse seni Cana can ekler Zamanı kilit vursa Kapıda kızı dursa İlknur keşke duysa Elini başına koysa Nerdeydin diye sorsa Acılar diner mi? Cana can ekler mi? Bilinmez Gelmedi Gözler gözleri görmedi Eller başa değmedi Cana can gelmedi Yol göründü diyemedi Kızı belli bilemedi Gözler kapandı Beyin durdu Belki içinden sordu Bilinmez yüreğinde kordu Ilknur doğsa Yaraya tuz, yeniye umut Sen geçmişi unut Mezarı oldu konut Bir duası olursa son umut Cebirin Defteri ; 17,Mayıs.2015 ; ( Emet ) Kütahya
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Üzeyir Aydın, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |