Bir önyargıyı yok etmek, atomu parçalamaktan daha zordur. -Einstein |
|
||||||||||
|
Onu tanımadan önce Tozpembeydi her yer Değmemişti gözlerime bir çift gözün karası Ve düşmemişti içime acının kanayan yarası Aşkı el ele tutuşan sevdalılardan görürdüm Bir de annemden dinlerdim Ne güzelmiş derdim ömürlük sevdası. O babamdan bilirdi şarkıların adını; Gönlüne aktığı yerden. Ben ise ayrılıktan biliyorum , Bir de gönlümü yıktığı yerden. Kim tutar kaldırır şimdi yere düşen gözyaşımı? Gözyaşım ki yadigâr gittiği günden Yüreğim ateşe tutulmuş Bağrımda denizlerin fırtınası var Canımda ise bir vahamet Hıçkırıklar korosu sanki ruhumu sarsan bu illet Anlatması zor bir his İçim yanık, dışım is Ömrümü cebime koymuşum Bugünüm karanlık, yarınım pus Yıllar yığılmış başucuma damla damla Her damlasında bir muamma Kendime yetecek kadar bile kalmamış bir beden Kim tutar şimdi ellerimden? Kim tutar ? Bir daha böyle kimseye inanamam ki ben… Arzu Karadoğan 17. 05.2016
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Arzu Karadoğan, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |