En tatlı sevinçler, en hiddetli kederler sevgidedir. -Pearl Bailey |
|
||||||||||
|
Ben yaşamı hiç kafama takmadım Ben kendi halimden öne çıkmadım Çok şeyleri gördüm meyil vermedim Ben harama meyil vermen erenler Ömrümce hep kendi kendime yettim Bazen düşe kalka bu güne geldim Şükür hiç kimseye boyun eğmedim Onurlu yaşamak yolum erenler Cahillerle hiç olmadı pazarım Daim ehil meclisinde hazırım Hatalıysam ben kendime kızarım Budur benim özüm yolum erenler Övünmem ben servetimle malımla Benim davam cemalim de arımla Bir menzile girdim hakkın yolunda Yolumdan dönemem bilin erenler RONEDİ yim insan olmak niyetim Bu uğurda gerekirse can verrım Arz ettim böylece hal vaziyetim Böylesi bir garip kulum erenler Sıtkı Demir Aşık RONEDİ
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © sıtkı demir, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |