Dünyanın her tarafından öğretmenler insan topluluğunun en fedakâr ve muhterem unsurlarıdır. -Atatürk |
|
||||||||||
|
garip bir telaş düşerdi gözlerimin içine eksiksiz bir titreme sarardı dört yanımı sevda yüklü baharlar şöyle dursun yaz sıcağı bir heyecan duyardım yerden göğe doğru yükselircesine... Ne zaman kapısının önünden geçsem hüznümden soyunurdu sanki utangaç yüzüm dudağımda gezinirdi tarifsiz bir mutluluk karşılaşma ihtimali ne kadar zor olsa da attığım her adımda hayalini kurardım ellerimde ellerini görürcesine... Ne zaman kapısının önünden geçsem içim sıra dizilirdi sonsuz bir umut sonrası, ah sonrası dem tutardı kirpiğimde yokluğunun yarası baktığım yerde bulamamak uçururdu yüreğimden yağmur kuşlarını gittiğim yollar kadar gözyaşına doyardım her damlada bin defa ölürcesine... Arzu Karadoğan 13 Ocak 2018 ......
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Arzu Karadoğan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |