Kurguyla gerçek arasındaki ayrım, kurgunun mantıklı olmak zorunda olması. -Tom Clancy |
|
||||||||||
|
kadar hatırlarken ben, sen nasıl yok olacaksın? Yok yok, yok olamazsın. Gitme, çok ağlarım ben, gözlerim hep nem nem. Gitmeyelim, bırak toplamayı aşkın valizini, boşaltalım geri, ne varsa ceplerimizde. Konuş ne olur, ağlayalım, belki vazgeçeriz. Gülsek kalır mısın? Susalım o zaman ya da ne istersen, gitmeyelim işte birbirimizden. Uykum senle bölünsün, sabah uyanalım, kitap okuyalım geceleri, birbirimize anlatırız sonra. Biraz tembellikten ne çıkar sanki? Dans ederiz, şarap içeriz, sevişiriz, kavga etsek de olur, sen olursan kavga da güzel olur. Yıllarca hatıra biriktiririz, çekilmez dedikleri dünyayı çekeriz iple. Yıllar yılları, sen beni, ben seni kovalar, yuvarlanır gideriz. Biraz kilo alsak ne çıkar sanki? Balık da tutarız belki, kızartıp, rakıya arkadaşlık ettiririz, roka yıkarız, maydanoz ayıklamayı da severim belki sen olur- san. Ömrümüzü biçen Rabb’imiz, bizi toplar birbirimizle. Eksilmeyelim ne olur. Fazlalaşabiliriz ama. Olmaz mı dersin? Diyeceksen, deme, sen sus, ben konuşayım sadece. Kal burada, severim, hem de çok güzel severim seni, en iyi bildiğim şeydi seni sevmek. Balkona çıkalım biraz, rüzgâr çarpsın. Gitmeyelim ne olur, kalalım, yok olana kadar. Sonu her neredeyse işte... Kalalım sonuna kadar.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Burcu Kırmızıgül, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |