Uygarlık, gereksiz gereksinimlerin, sonsuz sayıda artmasıdır -Mark Twain |
|
||||||||||
|
Adını söylemeyi kutsuyor da hep dilim İncelen fikrim seni gülle hem dem kılıyor Sükûtumun içinde boy veren gülsün Nil’im Bigâne tavırların beni hüzne salıyor Gün üşüyor ve Nil yok dudaklarım kuruyor Ayrılık temrenli ok her nefeste vuruyor İbadetim ve duam senle harmanlanıyor Firak yolumda diken yollarımsa kan revan Bestenigâr şarkılar dem dem seni anıyor Senle düğümleniyor takvimde yazılı an Gün üşüyor ve Nil yok dudaklarım kuruyor Ayrılık temrenli ok her nefeste vuruyor Yokluğunda maziden günler gelip çatıyor Hatıra atlasının solmayan nakşı sensin Sol yanımda yüreğim Nil Nil diye atıyor Baktığım ufuklarda değişmeyen desensin Gün üşüyor ve Nil yok dudaklarım kuruyor Ayrılık temrenli ok her nefeste vuruyor Sana hiç yakışmıyor vefasızlık bilesin Bu kayıtsızlık nedir bu hıncın nedir bana Bir gün çıkıp gelip de cümle hüznü silesin Benim sinemde ateş asla sönmüyor sana Gün üşüyor ve Nil yok dudaklarım kuruyor Ayrılık temrenli ok her nefeste vuruyor Ankara, 16.07.2018 İbrahim Kilik
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © İbrahim Kilik, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |