Gerçeği arayan bir insan, öncelikle her şeyden gücü yettiğince kuşku duymalıdır. -Descartes |
|
||||||||||
|
Ümitlerimi pencere yaptım gözlerime! Her biri sevgi eksenli, aşk eksenli, kimse bilmesede. Yeşil perdeler döşeyip, karanlıkları ardımda bırakarak, Düştüm yollara; aldırmadan saçlarımdaki gümüşlere! Arıyorum, yana yakıla! nerde yitik bir sevda varsa. Beklentilerimi türkü yaptım dilimde! O türkü ki yüreğimin türküsü, yoldaşım benim, Söyler dururum kendimce, kimse duymasada. Düştüm yollara kaderin oraynteline bakmaksızın! Arıyorum, yana yakıla! nerede kırık bir sevda varsa. Yaşayamadıklarımı heybe yaptım omuzlarıma! Yılmadan ağırlıklarımdan, mazime küssemde, Usançlarımı sabır taşlarına harmanlayarak... Düştüm yollara; yağmur kuşlarının özgürlüğünce! Arıyorum, yana yakıla! yaşanmamış sevdaları. Söyleyemediklerimi ökçe yaptım topuklarıma! Koşar adımla gidiyorum, suskunluklarımı hapsederek. Tüm ihtimaller uçurumda olsa, kesmedim ümidimi, Düştüm yollara; lodosları tayfunları katarak önüme; Arıyorum, yana yakıla! nerede bir deli sevda varsa.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © BİLAL COŞKUN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |