Her gün yeniden doğmalı. -Yunus Emre |
|
||||||||||
|
İçimdeki fırtınalar Sözlerimi alıp götüremedi yüreğim Geri döndüm sümbülüm Söylemeliydim seni ne çok sevdiğimi Gönlümdeki fırtınaları eritmeliydim yüreğimde sevginle Hatırlamalıydım Sensiz o soğuk geceleri İlk gördüğümde aşık olduğum duruluğunu Güzelliğini ruhunun ve bedeninin Yüreğimi hatırlamalıydım İçine girip yerleştiğin ahh yüreğimin yangını. Tüm vücudum irkiliyor, Seni aradığım boşalan yerlerde Kokun sinmiş gönlümün içine. Gözlerim hasret kaldı o melek gibi olan gülümsemene Aklıma çakılı kaldın. Seni sığdırdım yüreğime, Yüreğim sığmadı bedenime. Hiçbir şehir avutmaz artık Benim sensiz gecelerimi. Yüreğim kavruluyor Gözlerimi yakıyor Gözyaşlarım şimdi. Sabahları gönlümdeki akşam güneşim Nerelerdesin? Hırçınlaşıyorum artık dilime Aklıma geldiğinde sana söylediklerim Bendeki tüm güzel düşüncelerin karşılığı sensin, Gördüğüm tüm güzelliklerin içine gizlenmişsin. Seni seviyorum. Geri dön artık, özür dilerim sümbülüm..
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Guvercin, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |