Deney, herkesin hatalarına verdiği addır. -Oscar Wilde |
|
||||||||||
|
Acıya ram olmuş dudaklarımın, Zemheriye inadı, İmanı yüreğimin duasız yeminsiz, Saçlarından salının bahar Ellerime düştü Titredi yüreğimin çocuk yüzü Sıcağına küstü Şimdi bir uzak diyardasın Sanıyorumki buradasın Uzandıkça sana boşluk gibi derin Sonsuz kadar ürkütücü oluyor yokluğun Hangi şarkıya vursam şu yüreği? Hangi viran meyhane,hangi dem, hangi saki Döndürür nefesin gibi başımı? Az önce gitmişliğin üşüyor parmak uçlarımda Başladığım tüm cümlelerin sonu senle bitiyor Çıktığım yollar hep sana Ayaklarım ezberlemiş evinin sessiz yolunu Bilindik bir koku durur saçlarımda Şimdi Çıksam bu hücreden koşsam koşsam Soluksuz kalsam, sana varsam Yüreğine dalsam Yüreğinde yokluğun gibi yok olsam Salma beni sıcağından Öteler soğuk üşüyorum Üşüyor ölülerim karlar altında Konuşma beni, duymasın bu istanbul denen kahpe Seni nice sevdiğimi Dile düşmeden bu esrik sevda Yaşayalım sen beni ben seni Şimdi Çıksam bu hücreden koşsam koşsam Martı kanadında aç bir çocuk olsam Beslesen büyütsen beni gözlerinin derininde Orada yok olsam yok olsam yok olsam Kimse bilmese nerede yittiğimi... 21.03.2003 18:35
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © BURCU İNCESU, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |