İnsan bir küçük dünyadır. (Mibres Kosmos) -Demokritos |
|
||||||||||
|
ve seyrederken sis saçlarında sessiz bir ormanı bugün de ağlayarak döndüm gözlerinden çünkü bir düşken o yağmurlu haziran kadar seni gördüğüm ilk ve gözlerin o dalgalı kıyı kadar masumken şimdi bir yabancısın utancım, kahrım, firarım kadar seni her görüşte boğazıma akan acı zehir kollarında kaybolduğum bu şehir ve ağustos böceklerinin ötüşüne inat sessiz direnişin kadar dönemecinde vazgeçmelerin sensizliğin uçurum akşamlarında şu asi yüreğime acılar süitinden bir şiir çalıyorum sabah seyreder gibi şehri camın ardından tek yönlü bir anlaşma içindeyiz sen susuyorsun ben susuz yaşıyorum yadırgadığın öğlen ölümleri gibi tek kanatlı özlemlerin göçtüğü mevsim daha acı daha kurak çaldığım şiir ve susuzluğumdan bekliyorum tek taraflı sukunet içinde ve dumansız sevda ateşinde ölümünü annesi karşılıksız sevdalara gebe şair
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Fatih Özcan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |