Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim. -Cervantes |
|
||||||||||
|
Nefreti toprağa, Acıları gökyüzüne, Sevgiyi kalbime , Hasreti ise gözlerime , Ektiğim gecelerde , Kim salar beni kendime , Kim öksürür, Bir desibel insan sesini duymam için, Dünya fermuar çekmiş dudaklarına, Düşünceler kaplamış beyinleri , Kaplanan bu düşünceler yasak olmuş , Kim salar beni kendime ? Kim ? Ağaca duran meyvaları , Koparmadan kim tadar ? Şu insanoğlu , Paranında, Pulunda esiri olmuş , Bu gidişle korkarım ömürlerden ömür çalar , Bir acıdır ki dostlar , Yenilmezde , Yutulmazda , Yaşanmazda , Kangren gibi , Ne kadar kesersen kes , Yinede vücudu sarar , Bazen bir mektup yazarsın , Yazdığın mektuba isim bulamaz , Son cümleleri yerine koyamazsın , İşte bu değilmidir hayat ? Yerine koyamadığın bir son cümle , Ey sevgili söyle ! Şimdi beni kendime kim salar ? Kim ? Ne birtanem , Ne nurtanem, Nede nartaneme kıyamam , Dudağımda bu kelimelerle sarmaş dolaşda olamam , Düşler donmuş siyah beyaz fotoğraflarda , Kare kare aşk solmuş, Kurumuş, Sevgi kül olmuş , Yanmış, Düşmüş ateşe , Dünyam yaşanmaz bir yer olmuş , Öyle bir acıdır ki bu dostlar , Yenilmezde , Yutulmazda , Yaşanmazda , Kangren gibi , Ne kadar kesersen kes , Kök bağlar , Vücudu sarar , Sarar , Söyleyin a dostlar , Şimdi beni kendime , Kim salar? Kim ? Kim ? Kibar
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Kibar TAVASAV, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |