Herkes aynı notayı söylediğinde uyum elde edilmiş olunmuyor. -Doug Floyd |
|
||||||||||
|
Ne bekleyişler yaşadım, ne zamanlar kurşuna dizdim sensiz, Ne yaralar açtım kapanmayan, Kaç kez gitti elim telefona Bir ses duymak için senden Ne hasretler eskittim tek başıma Kaç mendil ıslandı silmekten ani akan yaşları, Kaç gece ağrı nöbetlerinden çıkmaya çalıştım dayanaksız, Oysa, Oysa bu değildi başlangıçta birleştiğimiz, Sensiz geçmeyecek di zamanım, Yeni yaralara yer vermeyecektin hayatımda, Yanımda olmadığında bile hissettirecektin kendini, Yeni hasretlere gebe bırakmayacaktık zamanı, Sen alacaktın nemini gözlerimin, Sana dayanacaktım zorlandığımda ayakta durmak için... Ruhumuz eşti hani, Hani bende özeldim senin için, Hani ağrımıştı senin kalbinde bensizken, Tarifsiz yaşanılanları kazımıştık beynimize, Kalbine giremediğimi nereden bilebilirdim ki, Bir dakika bile yeterken, Nereden bilirdim ki saniyelerini kıskandığını benden, Bir bakışına ömrümü veririm derken; Nereden bilirdim ki sakladığını gözlerini benden, Tuttuğum eller ne kadar da sıcaktı, Baktığım gözler ne kadar anlamlı, O yürek benim gördüğüm, Ne kadar engindi, ne kadar boş, Başkaları mı hissediyor yoksa o sıcak elleri, O bakışlar başkaları için mi anlamlı artık, O engin yüreği bir başkası mı doldurdu yoksa, Hayır demelisin bana hayır, Başka söz duymaya dayanamaz yüreğim, Çek vur şakağımdan, Al bedenimi senin olsun, Neyime gerek yaşamak dünyada, Bin kez ölmektense sensiz… Verme bedenimi geldiğim yere, Açıkta dursun leşler gibi, Kokuşmuş pisliklerin içine at beni, Akbabalar koparsın, köpekler yesin etimi, Kokusu ötelere kadar yayılsın, Duyanların midesi bulansın Öyle işkence et ki bedenime; Yaşarken çektiklerimin yanında hiç olsun, Herkes görsün yaptığını bedenime, İbret olur belki karşılıksız sevenlere, Belki düşünenler olur; Cesedi bu kadar acı çeken birinin, Yaşarken ne acılar çektiğini… 03/07/2003
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Harun Kilci, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |